Blogzine

Leonar3Do ismét a CES-en

A Leopoly az első 3D online játszótér.A 3D-s tartalmak előállítása a mai napig nem könnyű feladat, a speciális programok ehhez nem elérhetőek a nagyközönség számára. Ezt próbálja a Magyar Leonar3Do most megoldani. A 3D tartalmak nem cask a tévéknek és moziknak lehet fontos, hanem például a 3D nyomtatókhoz is jól jön egy könnyen kezelhető rendszer. Emellett gyermeknek jó játék is, miközben fejleszti a készségeiket is. A Leonar3Do célja, hogy egy új ökosziosztémát hozzon létre a 3D-s tartalmaknak, ahol az okostelefon appokhoz hasonlóan lehet alkalmazásokat fejleszteni és letölteni.

leopoly2

A rendszerben nem csak szórakozásból lehet az online gyurmát gyúrni, hanem cégeknek is új üzleti lehetőséget rejt, például egyedivé lehet tenni saját tervezésű elemekkel termékeket. Bárki könnyen ki is nyomtathatja a térbeli virtuális tárgyakat, még ha nincs is otthon a spájzban 3D nyomtató, mivel együttműködést kötöttek a Sculpteo nevű céggel, amely elküldi postán a virtuális valóságban megalkotott tárgyakat.

A szolgáltatás freemium üzleti modell keretében érhető el, tehát az alapszolgáltatás mindenkinek ingyenes. Az importot és exportot lehetővé tevő premium szolgáltatás havi 9,99 dollár, vagy 74,99 dollár egy évre.

 

Megosztás