Startup állásbörze jön!

Február 12-én, Budapesten megrendezésre kerül az első hazai startup állásbörze, a Startup Day! Részletek itt. Startup állások pedig itt a blogon.

(Blogunk a rendezvény médiapartnere.)

Vajon szüksége van-e a magyar startupoknak egy önálló állásbörzére?

A szakma szerint egyértelműen igen! Több okból is.

 

A startup-ok munkaerőigénye más, mint a sok éve a piacon lévő, nagy szervezettel működő cégeknek. Rugalmasabb, önállóbb, kezdeményezőbb szemléletű munkaerőre van szükségük. Mint amilyen maga a startup műfaj.

 

A frissen induló, és tőkebektetők által finanszírozott cégek egyfajta növekedési kényszerpályán vannak. Nem csak a befektetők várják a gyors eredményeket, de a cég tulajdonosai is éhesek a szakmai sikerekre. Új munkatársaikban sokkal inkább egy partnert keresnek, mint sem egy egyszerű végrehajtót!

 

A Startup Day-en a következő cégek állítanak ki:

 

– Sopreso
– Real5d
– Bizsók

– Vsoft
– Synetiq
– Neticle
– BeNovative
– Intellisense
– Brickflow
– Canecom
– Antavo
– Maven7
– Fornax
– Doctusoft
– Moha ház

 

 

Rajtuk kívül sok más cég is képviselteti majd magát személyesen.

Lesznek előadások is startup témában, ami nem csak az állást keresőknek lesz érdekes, hanem fiatal vállalkozók számára is, akik cégalapításon vagy tőkebefektető keresésen törik a fejüket.

 

A rendezvény ingyenes!

 

Kövesd a rendezvény híreit első kézből, és február 12-én legyél jelen az első hazai startup állásbörzén és konferencián!

https://www.facebook.com/events/466349613475037/

One thought on “Startup állásbörze jön!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .