Blogzine

ADHD – Bogozd ki! Beteg start-up-erek!

Nézem a kommenteket, és furcsa őrült válaszok jönnek… mi van?! hol vagyok?! Ez az Insider?! És beleolvasok egy korábbi cikkünkbe és ez durva! ADHD és a „beteg” start-uperek! Olvastátok?? Hú!

tumblr_m3ucqgN7Sb1rok2afo1_500Nos ez full rendhagyó, hogy a saját cikkünkre utalok vissza… Pontosabban Pethő Anikó cikkére (köszi Anikó!!). És ez a cikk – így fázis késésben – teljesen mellbe vágott! Pedig semmi balhé, semmi hustling nincs benne.

Mert ilyen emberekkel szoktam dolgozni. Jaj.

 

tumblr_mzjk96ju651qbklpto1_1280Most például van egy srác, akivel a blogon ismerkedtem meg és aki azóta kb. 5-6 projektet küldött hozzám és sohasem hagyja végigmondani, amit akarok. Aki kajál, csámcsogva persze, amikor beszélünk. Aki rengeteg dolgot ismer és összevissza csapong. Látszólag! És akire egy befektető azt mondaná, hogy nem szalonképes.

 

MSDSHAF EC006De ez a srác képes olyan helyekre is bejutni, ahová mások nem… És nem itthon, hanem a Valley-ben. Ma is kb. 50 percet telefonoztunk, mert nem jött el a meetingünkre, pedig két órát rezerváltam be neki… És amiket ma mobilon mondott egyből néztem a weben. És igazat mondott! Olyan cégekről beszélt, akikről én még nem is hallottam…

Ez pedig nagyon ADHD-s az ügy. Mi ez??

 

Ismertek ilyen arcot? Igen?? Higyjetek neki és könyörgöm küldjétek hozzám!!

Köszönöm! (info@suu.hu)

Megosztás