iEurope: eurómilliók egy online munkaerő-kölcsönzőnek

Az iEurope Capital jelentős pénzügyi befektetést hajtott végre egy munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó innovatív, online platformba.

A befektetés a képzett közép-európai szakemberek európai munkaerőpiacokon való átláthatóbb és hatékonyabb elhelyezését segíti elő.

Több millió euró nagyságrendű közös tőkebefektetést hajtott végre a szakképzett, közép-európai munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó TjobsRecruit-ba két nagy befektetési társaság, a részben Budapesten működő iEurope Capital és az Earlybird Digital East Fund. A TjobsRecruit az egyik legnagyobb közép-európai online állásközvetítő platform, mely képzett szakemberek időszakos kihelyezésével foglalkozik.

startup-job_1

A Tjobs rugalmas humán erőforrás kapacitást biztosít nyugat-európai ügyfelei számára, hogy működésük minél jobban meg tudjon felelni a gyorsan változó piaci környezetnek. A cég gyors, határokon átnyúló szolgáltatásai elérhető, költséghatékony megoldást jelentenek vállalati partnereinek, amelyek meghatározott időre keresnek magasan képzett munkaerőt, ugyanakkor a tapasztalt közép-európai szakemberek számára is vonzó állásokat és időszakos megbízásokat kínálnak.

“A közép-európai országok munkavállalóinak szakmai kompetenciái iránt mutatkozó egyre erősödő nyugati keresletet a piaci igények generálják. A Tjobs magas szintű szakmai szolgáltatásai egyaránt kielégítik a munkaadók elvárásait, és biztosítják a munkavállalók érdekeinek képviseletét.  Saját fejlesztésű, innovatív online munkaerő közvetítő platformja kölcsönösen megteremti a felek közötti bizalmat.” – mondta Kristina Perkin Davison, az iEurope Capital társalapítója és partnere.

“A Tjobs jól kiegészíti folyamatosan bővülő befektetési portfoliónkat. Célunk, hogy innovatív, növekedési lehetőségek  előtt álló közép- és kelet-európai vállalatok számára kínáljunk tőkét és szaktudást. Az iEurope tapasztalt szilícium-völgyi befektetői is segítik a portfoliónkban lévő vállalkozásokat.” – mondta Czirják László, az iEurope Capital társalapítója és partnere.

„Az iEurope nagyon jó tapasztalatokkal rendelkezik a Tjobs-hoz hasonló, gyorsan fejlődő közép-európai vállalatok további piaci és szakmai erősítésében.” – mondta Calin Marin Stefanescu, a Tjobs alapítója és ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .