Blogzine

Europas Awards döntőbe jutott a Prezi

Két kategóriában is jelölte a Prezit a zsűri az egyik legismertebb startup-díj, a Europas Awards döntőjében. A magyar startup a “legjobb alapítók” és a “legjobb szolgáltatott szoftver” (Saas) kategóriában esélyes a díjra, amely díjátadója június 10-én, Londonban lesz.

A jelölteket egy hónapos munkával választotta ki egy bizottság. A 40 fős zsűriben újságírók, befektetők és sikeres vállalkozók vannak. Az idén 5 éves díjat eddig még egyszer sem nyerte el magyar startup.

award

A győztest a döntőbe jutott cégek közül szavazással választják ki. Szavazni ma délután 13 óráig lehet a következő linken:

http://990364.polldaddy.com/s/europas-2014

vagy a díj honlapján. Íme a Prezi versenytársai a szavazásban:

Képernyőfotó 2014-05-18 - 12.35.56

Az Europas-díjat 5 évvel ezelőtt, 2009-ben alapította Mike Butchers, a világ legolvasottabb technológiai lapja, a Techcrunch, főszerkesztője. A díjjal a Európa legígéretesebb startup cégeit, alapítóit, illetve befektetőit díjazzák, összesen több mint 20 kategóriában. A nyerteseket június 10-én jelentik be Londonban.

europashonor

 

Megosztás

One thought on “Europas Awards döntőbe jutott a Prezi

  • Fehér Tigris

    Valami nagy baj lehet a startup szcénában, ha egy 5 éves, és legalább 15 millió dolláros befektetéssel rendelkező, 20 milliós felhasználószámú,többszáz munkatársat foglalkoztató céget startupnak nevezünk, és startup versenyeken indulhat.

    2 év, max. 1 millió dolláros befektetés, max. 50 fő munkatárs – kb. eddig van a startup szerintem

Comments are closed.