Startup pályázat Tel-Avivba röpít

Hó végééig lehet jelentkezni!

Izrael Állam magyarországi Nagykövetsége, Tel-Aviv város Önkormányzata, a Nemzeti Innovációs Hivatal, valamint a Design Terminál Nemzeti Kreatívipari Központ szakmai összefogása eredményeként egy magyar startup alapító kijuthat a világ egyik legrangosabb nemzetközi szakmai programsorozatára, a Start Tel-Aviv 2014-re. A szervezők magvető fázisban lévő webes mobilalkalmazást fejlesztő vagy IT biztonsági profilú hazai startupok jelentkezését várják 2014. június 30-ig.

A Nemzeti Innovációs Hivatal és a Design Terminál közös célul tűzték ki, hogy a hazai startup ökoszisztéma további fejlődése érdekében elősegítsék magyar csapatok rendszeres kijutását nemzetközi megmérettetésekre, egyben biztosítva számukra jó példák és gyakorlatok megismerését. Ennek érdekében Izrael Állam magyarországi Nagykövetségének kezdeményezésére, 2014-ben Magyarország is képviselteti magát a Start Tel Aviv 2014 startup versenyen és öt napos szakmai programsorozaton. A szervezők magvető fázisban lévő webes vagy mobilalkalmazást fejlesztő valamint IT biztonsági profilú hazai startupok pályázatait várják 2014. június 30-ig a Nemzeti Innovációs Hivatal weboldalán:http://www.nih.gov.hu/start-tel-aviv-2014

start_tel_aviv2014_590x218
A zsűri
A beérkező pályázatokat egy hét tagú nemzetközi szakmai zsűri értékeli, melyben helyet foglal többek közt Hagai Mei-Zahav, Izrael Állam budapesti nagykövet-helyettese, Záboji Péter az EEF elnöke, Korányi László a Nemzeti Innovációs Hivatal bel-és külkapcsolati elnökhelyettese, valamint Böszörményi-Nagy Gergely a Design Terminál főigazgatója.

Start Tel Aviv startup verseny és szakmai programsorozat
Ilan Mor Izrael Állam nagykövetének kezdeményezésére 2013. októberében megrendezésre került az Első Izraeli Magyar Innovációs Nap Budapesten. A szakmai nap sikerességének köszönhetően Magyarország bekerült azon előzetesen meghívott 20 ország közé, amely részt vehet a Start Tel Aviv 2014 nemzetközi programsorozaton Izraelben. Az ötnapos, intenzív megmerítkezés az izraeli startup világban lehetőséget biztosít a résztvevőknek betekinteni Tel Aviv startup világváros sikerének titkába, megmérettethetik magukat és fejlesztéseiket nemzetközi szinten, egyben kapcsolatrendszert alakíthatnak ki a startup világ legelismertebb szereplőivel. Kiemelt cél, hogy a programsorozat résztvevői az inspiráló környezetben tanulni és fejlődni tudjanak. A programsorozat felsorakoztatja az izraeli startup ökoszisztéma legjelesebb képviselőit és szakértőit, nemzetközi előadókat, vezető izraeli kockázati tőkebefektetőket és vállalkozókat. Az idei évben az eseményre 2014. szeptember 13-19. között kerül sor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .