Elindult az első önfejlesztő mobil alkalmazás

Elindult Magyarország első önfejlesztő mobil alkalmazása, a  MentorFM 

(x)

Hivatalosan elindult a MentorFM, Magyarország első önfejlesztő mobil applikációja. Az Androidra és iPhonra letölthető alkalmazásban 4 órányi tudásanyag és mintegy 50 adás érhető el.

Jelenleg kilenc témakörből – például ön- és emberismeret, produktivitás, személyes márka – választhatunk hanganyagokat. A 3-30 perces előadások WiFi-n letölthetők a telefonra, ezért az alkalmazás használatához nincs feltétlenül szükség internetkapcsolatra.

mentor-fm

Az applikáció elsődlegesen azokat a tréningre járó vállalkozókat, menedzsereket, közép- és felsővezetőket célozza, akiknek kevés a szabadidejük, de szeretnének tanulni, fejlődni.

 

“Fejleszd magad holtidőben”

“Az ötlet három éve az M3-ason pattant ki a fejemből. Mivel sokat autózom, szerettem volna hasznosan tölteni az utazással töltött holtidőt. Viszont magyar nyelvű önfejlesztő tananyagot alig-alig találtam. Ez adta a MentorFM ötletét: fejleszd magad holtidőben”  – mondta Dunder Krisztián az app ötletgazdája.

A folyamatosan bővülő tartalmat az egyes témakörök hiteles szakértőivel készített interjúk, valamint hazai és nemzetközi portálok és blogok cikkei adják. A tartalomról szerkesztőbizottság dönt, de a hallgatónak is van beleszólása: a mentorfm.hu oldalon található űrlapon keresztül bárki javasolhat témát és interjúalanyt.

Meddig lesz ingyenes?

“Az applikáció ingyenes, és az is marad. Később a tervek szerint szponzorált csatornák és hirdetések adják majd a működtetéshez szükséges bevételt” – mondta Dunder Krisztián.

 

Hozzátette: azonban most a legfontosabb cél, hogy minél több önfejlesztés iránt érdeklődő okostelefon tulajdonost érjünk el és hallgatókat gyűjtsünk. Bízom benne, hogy év végére elérjük az ötezer aktív felhasználót.

 

Egyszerű használat

Az applikáció iPhone-ra az App Store-ból, Androidra a Google Play Store-ból ingyenesen letölthető, de mindkét alkalmazás elérhető a www.mentorfm.hu oldalról indulva is. Az app letöltése után egyszerűen egy Facebook vagy LinkedIn regisztrációval lehet használni. Ezután korlátlanul hallgathatók az előadások, melyeket lementhetünk, kedvencek közé tehetünk és megoszthatjuk az ismerőseinkkel.

 

Az Applikáció programozását az fps webügynökség végezte. A fejlesztési folyamat közel egy évig tartott és önerőből valósult meg. A hétfői indulást két hónapos tesztüzem előzte meg. A mentor FM honlapja:www.mentorfm.hu.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .