Újabb magyar vállalkozás mutatkozhat be Izraelben

Egy magyar vállalkozás, az EDMdesigner is bemutatkozhat a világ egyik legrangosabb technológiai fesztiválja, a DLD Tel Aviv Innovation Forum kiállítói között. A megjelenés Izrael budapesti nagykövetsége és a Design Terminál együttműködésében jön létre. 

Idén második alkalommal vesz részt magyar vállalkozás Izraelben, a DLD Tel Aviv Innovation Forum szakmai eseményén. A hazánkat képviselő EDMdesigner csapatát pályázat útján választotta ki a szakmai zsűri. A pályázat kiírásában részt vett Izrael Állam Nagykövetsége, a Design Terminál és Tel-Aviv város Önkormányzata is.

A szervezők olyan technológiai cégek jelentkezését várták, melyek a web, a mobil és a biztonságtechnika területén működő korai fázisú vállalkozások.

A 3 tagú szakmai zsűri 5 vállalkozást (Localization Guru, EDM Designer, VirtDB, SpringTab, BeeRides) juttatott a döntőbe, ahol az elhangzott prezentációk alapján az EDM Designer csapata bizonyult a legjobbnak. Nyereményük egy ötnapos tanulmányút Tel Avivba, ahol megismerhetik a helyi vállalkozói ökoszisztémát, és részt vehetnek a DLD nevű, kifejezetten innovációra fókuszáló fesztiválon is.

„Az EDMdesigner.com életében eljött az idő egy következő körös tőkebevonásra, hiszen mára fizető ügyfelekkel rendelkeznek Ausztráliától – USA-ig. Azt gondoljuk, hogy a Start Tel-Aviv program kiváló lehetőség számunkra esetleges Izraeli befektetők megismerése, akik tőkével és szakmai támogatással szolgálhatnak számunkra, hogy gyorsan és hatékonyan tudjunk terjeszkedni a nemzetközi piacon.” – mondta Pokornyik Roland, az EDMdesigner.com alapítója.

A tavalyi évben a mobilalkalmazások tesztelésére specializálódott TestJockey mutatkozhatott be ugyanezen a fesztiválon.

One thought on “Újabb magyar vállalkozás mutatkozhat be Izraelben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .