Blogzine

Mától indul az élő közvetítés a Stretch konferenciáról

 Melyek azok a módszerek, amelyek sikerre visznek a folyton változó, kihívásokkal teli környezetben? Melyek a legjobb stratégiák egyéni és csoport szinten?  A hatékony vezetés és menedzsment legújabb nemzetközi gyakorlatai mindenki számára elérhetőek az idei Stretch konferencia élő közvetítésének köszönhetően.

Sokszor úgy érezzük, a változások ellen nem tehetünk semmit és a kiszolgáltatottság érzése cselekvésképtelenné tesz minket. Mások viszont lehetőséget látnak a változásban, és megragadják azt, hogy egyéni és csoport szinten is sikereket érhessenek el. Tanácsaikat, módszereiket bárki meghallgathatja személyesen a holnap kezdődő Stretch 2015 szakmai konferencián, illetve a szervezők jóvoltából online is követhetik az alábbi linken keresztül: http://www.ustream.tv/stretch

A konferencián olyan előadókkal találkozhatunk személyesen, mint James Clear viselkedés-szakértő, aki napi tanácsaival és tippjeivel a szellemi és fizikai egészségük megőrzésében és fejlesztésében segíti óriási rajongótáborát. Itt lesz többek közt Niklas Modig, az eddig több mint tíz nyelven megjelent és közel 180 000 példányban eladott lean vezetéselméleti szakkönyv szerzője, Brian Robertson a hierarchikus rendszerekkel szembemenő, úgynevezett holacracy-módszer megalkotója és az ezt bemutató bestseller írója, vagy Anne Loehr tanácsadó, aki többek közt olyan szervezeteket segített, mint a Facebook, a US Air Force vagy a Coca-Cola.

 A Prezi, a Ustream és az Ericsson által szervezett konferencián a vezetéssel kapcsolatos legfrissebb nemzetközi trendekről és legjobb gyakorlatokról lesz szó – különös hangsúllyal a  hatékony vezetés és menedzsment eszközeire. A háromnapos konferencia és workshop magyar és külföldi előadói interaktív előadásokon mutatják majd be az egyéneket és a szervezeteket érintő változásokat és tárják elénk a legjobb módszereket, melyek segítségével megfelelőképp tudunk reagálni a kihívásokra.

A szervezők mindenkit várnak, aki szeretné megtudni, hogyan és milyen eszközökkel hozhatja ki a legtöbbet önmagából, vállalkozásából, munkatársaiból, szervezetéből.

Bővebb információ és program: http://stretchcon.com/2015/

Megosztás