Blogzine

Magyarok a legnagyobb amerikai startup befektetők előtt!

Select USA Summit: magyar vállalkozások mutatkozhatnak be a legnagyobb amerikai startup befektetőknek a Magyar Nemzeti Kereskedőház támogatásával.
Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége és a Magyar Nemzeti Kereskedőház egy hazai startup számára biztosítja a rangos eseményen való részvételt

A Magyar Nemzeti Kereskedőház nemrégiben indította útjára InnoTrade elnevezésű startup programját, amelynek keretében innovatív induló vállalkozások neves nemzetközi rendezvényeken való megjelenését, kiállítását támogatja.

A Select USA nevű kezdeményezés egy, az amerikai kormányzat támogatásával egész évben zajló program, amely az amerikai befektetési lehetőségekről nyújt részletes információkat. A kezdeményezés keretében kerül megrendezésre 2016. június 19. és 21. között Washingtonban a Select USA Summit, amelyen magas rangú állami vezetők mellett az USA tagállamai és azok gazdaságfejlesztő szervezetei, valamint számos neves befektető és tanácsadó cég vesz majd részt.

 

select-usa-summit

Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége vezetésével – első alkalommal – egy szűkkörű magyar delegáció is képviselteti majd magát az eseményen. A 10 napos program keretében a résztvevő hazai vállalkozások több államot érintő tanulmányúton vesznek részt, illetve találkozókat is szerveznek részükre azokkal a gazdaságfejlesztő szervezetekkel, befektetést elősegítő cégekkel, amelyek a cégek profilja alapján hozzájárulhatnak a sikeres külpiaci tevékenységükhöz.

Egy magyar startup a Magyar Nemzeti Kereskedőház támogatásával utazhat ki az eseményre. Az érdeklődők a rendezvény honlapján, a www.selectusasummit.us weboldalon tudnak regisztrálni az eseményre, ezt követően pedig a http://www.innotradeprogram.hu/kapcsolat.html menüpontján keresztül e-mail-ben szükséges jelezni egy bemutatkozó onepager elküldésével egyetemben a részvételi szándékot.

Megosztás