Blogzine

Dolgozz bankból!

Az Impact Hub Budapest lesz a legújabb co-working hely, és ez egy igazán nagy nemzetközi hálózat tagja. Így szerte a világon lehet könnyen kollégákat és üzlettársakat találni.

Az Impact Hubok 70 világvárosban a környezeti és társadalmi problémákra érzékeny, innovatív és kreatív vállalkozókat, szabadúszókat, cégeket és szervezeteket. Az újfajta közösségi irodában dolgozók nem csak egy több mint 10 000 főt számláló nemzetközi vállalkozói közösségbe kapcsolódhatnak be, hanem karrierjüket és projektjeiket előrevivő képzéseket is kapnak. Az Impact Hub Budapest inspiráló közösségi- és rendezvényterei pedig nem csak tagoknak hozzáférhetőek.

impact hub budapestAz Impact Hub nyitott, közösséget előtérbe helyező értékrendjével remek
partnerre talált aMagNet Magyar Közösségi Bankban, akik nem csak kedvezményes hitellel segítették a beruházást, hanem egy szokatlan együttműködésbe is belevágtak. A közösségi irodatérben munkaidőben két asztalnál várják az új és régi ügyfeleket, akik készpénzforgalmat nem igénylő banki ügyeiket szeretnék intézni.

A MagNet Bank közösségi szemléletéhez jól illeszkedik az Impact Hub által képviselt inspiráló, innovatív és társadalmilag felelős koncepció. A Bank elkötelezett híve annak, hogy a banki tanácsadó és az ügyfelek között hagyományosan húzódó pult helyett, egyenrangú és fesztelen találkozásra teremtsen alkalmat barátságos környezetben. Az V. ker. Balassi Bálint utcai fair trade kávézó után, így most nem meglepő, hogy az Impact Hubot választotta új, Közösségi Pontja helyszínéül.


Az Impact Hub Budapest, és vele együtt az új MagNet Közösségi Pont 2016. március 24-én 5 órától tartja hivatalos megnyitóját, ahol az ünneplés mellett beszélgetéseken, workshopokon keresztül bemutatjuk, hogyan folyik az értékteremtő munka közösségi tereinkben.  
Megosztás