Irány Bécs! Belépő a Pioneers-re!

A Magyar Nemzeti Kereskedőház startupok jelentkezését várja a Pioneers fesztiválra. Az InnoTrade program keretében 5 magyar startup vehet részt Közép-Európa legnagyobb innovációs seregszemléjén.

Az ígéretes magyar innovatív vállalkozások piac- és kapcsolatépítéséért tavaly év végén indította el a Magyar Nemzeti Kereskedőház InnoTrade elnevezésű startup programját, amelynek keretében a legjelentősebb nemzetközi szakmai rendezvényeken biztosít megjelenési lehetőséget a legalább prototípussal és világos célrendszerrel rendelkező, illetve globális piacot célzó innovatív kezdő vállalkozások számára.

Az azóta eltelt csaknem fél év során a Kereskedőház jóvoltából több mint 10 magyar startup vehetett részt olyan világhírű eseményeken, mint a Las Vegas-i CES, az austini South by SouthWest és a hannoveri CeBIT.

A program következő  állomása a közép-európai régió innovatív cégeire és ezek befektetőkkel való kapcsolatépítésére fókuszáló Pioneers fesztivál. A rendezvényen tavaly összesen 90 országból, több mint 1600 startup és 400 befektető vett részt.

Az osztrák fővárosban, 2016. május 24-25. között megrendezésre kerülő eseményen 5 magyar startup kap megjelenési lehetőséget, amelyek számára a Kereskedőház a rendezvényhez kapcsolódó kiállítóhelyet és belépőjegyet biztosítja.

Az egyes nemzetközi eseményeken való kiállítási lehetőségre a

http://www.innotradeprogram.hu

weboldalon keresztül lehet jelentkezni.

A jelentkező startupok közül a program szakmai zsűrije előre meghatározott szempontrendszer alapján ítéli oda a részvételi lehetőséget.

pioneers-feszt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .