Dél-európai befektetők előtt mutatkozhatnak be a magyar startupok

Az InnoTrade program következő állomása a madridi South Summit.
Újabb fontos rendezvénnyel folytatódik a Magyar Nemzeti Kereskedőház InnoTrade programja, amely 2016. október 5-7. között, a közel 7000 látogatót, köztük 3500 innovatív vállalkozást és 450 befektetőt vonzó South Summitra juttat el három feltörekvő magyar vállalkozást.

A 2012-ben útjára indult South Summit az egyik legdinamikusabban fejlődő európai startup rendezvény, amelynek különlegességét nem csupán a bikaviadaloknak színteret biztosító helyszín adja, hanem, hogy ez az egyetlen olyan startup esemény, amely célzottan a dél-európai és latin-amerikai régiókra fókuszál.

Az idén várhatóan közel 7000 látogatót, köztük 3500 innovatív vállalkozást és 450 befektetőt vonzó South Summit-on a Magyar Nemzeti Kereskedőház InnoTrade programja jóvoltából három magyar startup is bemutathatja projektjét neves szakemberek és befektetők előtt, illetve szakmai előadásokon, képzéseken, és „pitch” tréningeken vehetnek részt.

A startupok nemzetközi piac- és kapcsolatépítését elősegítő program keretében a Kereskedőház a rendezvényhez kapcsolódó kiállítóhelyet és belépőt biztosítja, csapatonként két főnek.

A South Summit a nagyszámú szakmai érdeklődőnek és több iparágat (média, vendéglátás, energiaipar, divatipar, egészségipar, pénzügyi technológia stb.) érintő tematikájának köszönhetően kiváló alkalmat nyújt a konkurencia feltérképezésére, a piaci igények megismerésére, illetve üzleti partnerekkel és nagyvállalatok képviselőivel való személyes egyeztetésekre, kapcsolatépítésre is.

Ha van már prototípusod, és a globális piacra lépnél projekteddel, ne habozz! Jelentkezz a www.innotradeprogram.hu<http://www.innotradeprogram.hu> weboldalon keresztül augusztus 19-ig!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .