9 millió a tét! – országos startup-roadshow indul

9 millió forintos befektetést kaphatnak a Startup Campus programban résztvevő vállalkozások!
A Hiventures Állami Kockázati Tőkealap-kezelő támogatásával országos startup roadshow veszi kezdetét, melynek nyitó állomása 2017. március 1-jén, Budapesten lesz.

A rendezvénysorozat célja ismertetni a helyi vállalkozói közösség lehetőségeit az inkubációtól, a tőkebevonáson át, a nemzetközi piacra lépésig. A budapesti eseményen egy Demo day keretén belül bemutatkoznak a Hiventures első startup befektetései, valamint a Társaság új befektetési programjai is.

A Startup Campus egy egyetem bázisú inkubációs program, mely a felsőoktatásban születő, innovatív elképzelések piacra lépését ösztönzi. 2016-ban a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával indult kezdeményezés négy városban mutatkozott be, ahol kétezer fiatal száznyolcvan vállalkozói projektje került a felszínre.

Idén a Hiventures szakmai együttműködésével tovább folytatódik az eseménysorozat hat helyszínen- Budapest, Győr, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs és London– várják a kezdő vállalkozók, fiatalok üzleti potenciállal bíró innovatív ötleteit.

A budapesti nyitó eseményre 2017. március 1-jén, a Pannónia u. 32. szám alatt található Mosaik-ban, 17.00 órától kerül sor. A Hiventures által már befektetett startupok projektbemutatóit követően a résztvevők a társaság szakembereivel személyesen is egyeztethetnek a különböző finanszírozási formákról.

A Startup Campus program fővédnöke Dr. Pálinkás József a Nemzeti Kutatás, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke, további szakmai együttműködő partner az MFB és az Enterprise Hungary.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni itt lehet.

A roadshow további állomásai:

2017. március 9. (csütörtök)  – Győr
2017. március 22. (szerda)  – Debrecen
2017. április 5. (szerda)  – Miskolc
2017. április 12. (szerda)  – Szeged
2017. április 26. (szerda)  – Pécs
2017. május 20. (szombat)- London

További információ:

www.startupcampus.hu/road-show

 

A szervezőről:
Hiventures

A Hiventures az MFB Csoporthoz tartozó, állami tulajdonú kockázati tőketársaság, amely európai uniós és saját forrásból, a mikro-, kis- és középvállalkozásokba történő tőkebefektetéseivel lefedi a fejlesztéspolitikai szempontból releváns inkubációs, magvető és korai (startup) befektetési fázisokat, hozzájárulva a nemzetgazdasági teljesítmény növeléséhez. A Hiventures tevékenységét a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, valamint a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. támogatja szakmailag.

A Hiventures hisz abban, hogy Magyarország a tehetségek országa, ezért elkötelezett a hazai vállalkozásalapítás ösztönzése, a vállalkozói kultúra erősítése és a vállalkozói közösség értékeinek megőrzése mellett. Tevékenységünk során elkötelezettek vagyunk a hazai, illetve régiós tőkepiac szereplőivel való hosszú távú stratégiai együttműködésre. Meggyőződésünk, hogy tevékenységünk nem csak a hazai gazdasági növekedést, ezáltal pedig a munkahelyteremtést segíti majd elő, hanem az általunk finanszírozott vállalkozások nagyban hozzájárulnak majd Magyarország nemzetközi versenyképességének növeléséhez is.

Bővebb információ a www.hiventures.hu weboldalon található.

Enterprise Hungary

Az Enterprise Hungary Nonprofit Kft. küldetése a hazai startup ökoszisztéma fejlesztése, valamint a startup utánpótlás katalizálása.

A szervezet kiemelt célja a fiatalok vállalkozó kedvének ösztönzése, a hazai felsőoktatásban születő innovatív ötletek megvalósulásának támogatása és a korai fázisú vállalkozások fejlesztése.

 

KORÁBBI CIKKÜNK A 9 milliós lehetőségről itt:

Itt a lehetőség! Most ezer fiatal vállalkozó valósíthatja meg ötletét!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .