Blogzine

Hack your Company – vállalati innovációs versenyt indít a Nestlé

A Nestlé is bekapcsolódik abba a nemzetközi trendbe, amely egyre több startupot köt össze multinacionális nagyvállalatokkal világszerte. Budapesten egy demoday-re és egy céges hackathonra várják a startupokat, ötletgazdákat, egyetemistákat.

Különleges startup versenyt hirdet a Nestlé. A jelentkezők a vállalati működés újragondolásával, cégeknek tervezett megoldásaikkal pályázhatnak a májusi rendezvényeken. A nagyvállalatokat segítő innovációs versenyek egyre elterjedtebbek világszerte, számos nemzetközi cég ismerte fel, hogy a Startup megoldások sokszor hatékonyabbak, mint a megszokottak, így azok beépítése komoly előnyökhöz vezethet.

A Nestlé és a Connect East Incubator – HackYourCompany elnevezésű versenyén – nem csak az egyetemistákat várja, a már működő projektek, startupok is bekerülhetnek a legjobbak közé, s így akár a vállalat nemzetközi partnerei, beszállítói közé is.

A nagyvállalati innováció új útjait kereső ötletgazdák két rendezvényen is bemutathatják projektjeiket. Május 17-én a Future Work konferencián – az Akváriumban – egy demoday keretében számos nagyvállalati szakember előtt prezentálhatnak, illetve még ugyanazon a hétvégén a Mosaikban május 20-21-én két napig egy hagyományos ötletverseny – Hackathon – keretein belül dolgozhatnak együtt a magyar startup világ legjobb mentoraival és a Nestlé szakembereivel az ötleteik finomításán.

Az ötleteket végül szakmai zsűri bírálja el és a győztesek nem csak egy jelentős pénz díjjal és Nestlé termékekkel gazdagodnak majd ezen a hétvégén, hanem lehetőségük nyílik bekapcsolódni egy több hónapos mentor programba, amely célja a legjobb megoldások beillesztése a Nestlé mindennapi munkájába.

A rendezvényre a szervezők a jövő élelmiszerein és az élelmiszeripari megoldásokon kívül, olyan vállalati megoldásokat várnak, amelyekkel egyszerűbbé válik a cégek belső működése, növekedik a hatékonyság, vagy javul a vásárlóknak kínált szolgáltatások színvonala.

A most meghirdetett verseny egyébként a legjobb lehetőség, hogy a startupok és az ötletgazdák bepillantsanak egy nagyvállalat problémáiba, s azokra akár megoldást is kínáljanak.

A versenyre a következő kiemelt témákban várják az ötleteket, startupokat: élelmiszeripari startupok, vállalati megoldások, Big Data, sales és marketing technológia, kiterjesztett valóság, szállítás, munkaerőpiaci és HR, vállalati hatékony kikapcsolódás, CSR & társadalmi vállalkozás, automatizált üzleti szolgáltatások, gamifikáció, tehetséggondozás és oktatás, robotika.

A rendezvény helyszíne a Mosaik (Budapest, Pannonia u. 32.) Időpontja 2017. május 20-21.

Jelentkezni lehet az alábbi linken: http://goo.gl/1iEKsh

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük