A Plug and Play logisztikai startupokat is vár

A Prologis, Inc., a világ vezető logisztikai ingatlanvállalata a mai napon bejelentette, hogy partneri megállapodást kötött a Plug and Play-jel, amely az ellátási lánc és a logisztika területén a fejlődés korai szakaszában lévő startupok fejlesztésére szakosodott nemzetközi startup ökoszisztéma és kockázatitőke-alap.

A Prologis mentori támogatást és helyet biztosít logisztikai ingatlanjai területén a kiválasztott startupok számára, amelyek a Plug and Play programja keretében új technológiákat fejleszthetnek. Ezzel a Prologis olyan cégekhez csatlakozik, mint a DHL, Maersk, Panasonic, Hitachi, Mann+Hummel, CMA CGA, Daimler, Deutsche Bahn, Swiss Post, BASF, Union Pacific Railroad és Ericsson, akik már korábban partneri megállapodást kötöttek a Plug and Play-jel.

„A Prologis az ellátási lánc technológia következő generációjának kifejlesztése érdekében startupokkal és az iparág vezető szereplőivel, köztük számos Prologis ügyféllel fog együttműködni” – mondta William O’Donnell, a Prologis alelnöke. „Miközben folyamatos erőfeszítéseket teszünk az ügyfeleink jobb kiszolgálását biztosító racionalizált műveletek kidolgozásáért, egyben a jövő logisztikai központjainak megszületéséhez is hozzájárulunk. Ez látható épületeink előremutató megoldásain, így például a napenergiát hasznosító- és világítási berendezéseken, valamint az új, többszintes épületstruktúrákon. Továbbra is új lehetőségek feltárásán és integrálásán dolgozunk, úgy mint fejlett analitikai eljárások, IoT és egyéb ellátási lánccal kapcsolatos innovációk.”

„A Plug and Play azért indította el a kezdeményezést, hogy új ellátási lánc technológiákat tárjon fel. Ez az egyik legnagyszerűbb lehetőség a vállalatok számára, hogy megújítsák és maguk alakítsák az iparág jövőjét” – mondta Saeed Amidi, a Plug and Play alapítója és vezérigazgatója. „Nagy örömünkre szolgál, hogy a Prologis is csatlakozott a programhoz, és támogathatjuk az innovációs stratégiájukat.”

A Prologis-ról
A Prologis Inc. világszerte vezető az ipari ingatlanok területén és kiemelt figyelmet fordít a magas növekedési rátával és magas belépési korláttal rendelkező piacok iránt. 2017. március 31-i adatok szerint a Prologis 19 országban, konszolidált alapon vagy konszolidálatlan vegyesvállalatokon keresztül összesen körülbelül 63 millió négyzetméter létesítményt és fejlesztési projektet birtokol részben vagy egészben. A Prologis több mint 5200, különféle piacokon tevékenykedő ügyfelének ad bérbe modern disztribúciós létesítményeket elsősorban vállalatközi és kiskereskedelmi/online értékesítési területeken

Körülbelül 63 millió négyzetméter 19 országban
Az amerikai, európai és ázsiai piacokon
Körülbelül 5200, különféle piacokon tevékenykedő ügyfél vállalatközi és kiskereskedelmi/online értékesítési területeken

A Plug and Play Tech Center
A Plug and Play egy nemzetközi innovációs platform. Összekapcsoljuk a startupokat és a vállalatokat, és évente több mint 150 vállalatnál végzünk befektetéseket. 2006-os indulásunk óta a programjaink immár nemzetközi szintűvé váltak. Világszerte 22 helyszínen érhetők el és megfelelő erőforrásokat biztosítanak a startupok számára, hogy sikeresen megvalósítsák elképzeléseiket a Szilícium-völgyben és azon kívül is. Több mint 6000 startuppal és 180 hivatalos vállalati partnerrel együttműködve számos iparágban sikerült megteremtenünk a tökéletes startup ökoszisztémát. A Szilícium-völgy 200 vezető kockázatitőke-alapjával közösen aktív beruházási tevékenységet folytatunk, évente több mint 365 kapcsolatépítő rendezvényt szervezünk. A közösségünkhöz tartozó vállalatok, mint például a Danger, a Dropbox, a Lending Club, a PayPal, a SoundHound, és a Zoosk több mint 6 milliárd dollár tőkét teremtettek elő sikeres portfolio exit műveletekkel. További információk a www.plugandplaytechcenter.com/supply-chain weboldalon találhatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .