Itt az új ki-be kapcsolható, óradíjalapú élet- és balesetbiztosítás

Nemzetközi viszonylatban is újdonságnak számító, használatalapon működő és már akár egy órára is elérhető élet- és balesetbiztosítást vezet be az egyik legnagyobb nemzetközi biztosító társaság.

A július 31-től applikáción keresztül elérhető protect.me biztosítás újítása, hogy csak akkor fizet az ügyfél, amikor valóban használja a szolgáltatást. A pár perc alatt igénybe vehető ki-be kapcsolható megoldás így felhasználóbarát lehetőséget kínál az aktív életet élő felhasználóknak, akik mindössze néhány órára szeretnének biztosítási fedezetet.

Mobiltelefonon elérhető, szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó csoportos élet- és balesetbiztosítást vezet be az NN Biztosító. A protect.me biztosítás applikáció „on-demand” elven működik, azaz a felhasználó számára releváns biztosítási csomagot elég arra az időszakra aktiválni, amikor ténylegesen szükség van rá, és fizetni is csak az aktív időszakra kell mobil bankkártyás fizetéssel. Az applikáción keresztül a biztosítási védelmet egyszerűen és gyorsan be lehet kapcsolni, és pár percen belül alacsony díjért biztosítottá válhat a felhasználó. Az ügyfelek szempontjából a protect.me biztosítás egyik legnagyobb előnye a gyors csatlakozás mellett a kedvező ár, egy óra díja ugyanis 79 forinttól 399 forintig terjedhet a biztosítási csomagtól függően, ráadásul az első használat díját 500 forintig az NN Biztosító állja.*

„A protect.me biztosítással két fontos célt tűztünk ki magunk elé. Egyfelől olyan digitális biztosítási szolgáltatást alakítottunk ki, amely megfelel a 21. század követelményeinek: gyors, kényelmes és igényre szabott megoldást nyújt ügyfeleinknek. Másfelől pedig a sportolás és az aktív élet támogatásával az NN missziójának megfelelően szeretnénk hozzájárulni az egészséges életmód és az életminőség javításának támogatásához” – mondta a bevezetés kapcsán Sztanó Imre, az NN Biztosító elnök-vezérigazgatója.

Az NN Biztosító a fejlesztés során reprezentatív felmérést készített a hazai 18-59 éves internetezők körében. A kutatásból kiderül, hogy a megkérdezettek több mint fele szokott sportolni, és aki sportol, jellemzően ennek egyszerre két válfaját is űzi. A válaszadók 23 százaléka szavaz a csapatsportokra, az extrém sportok pedig a fiatalabb generációkra jellemzőek. A kutatásból kiderül az is, hogy tízből csaknem hat felnőttet ért már baleset szabadidős tevékenység közben. A válaszadók 52 százaléka vonzónak találja a használatarányos biztosítási díjfizetést, az új konstrukcióra ezért már induláskor jelentős lehet az érdeklődés az NN felmérése szerint. **

„A nemzetközi szinten is újdonságnak számító protect.me élet- és balesetbiztosítást és a hozzá kapcsolódó applikációs felületet teljes mértékben ügyfélvisszajelzések alapján fejlesztettük, minden ponton bevontuk őket, hogy az igényeiknek legmegfelelőbb szolgáltatást tudjunk nyújtani számukra. Mivel újdonságról van szó, a tesztfázisban az első 1.000 biztosítottnak kínálunk biztosítási védelmet közel 150 különböző aktivitáshoz, melyek között szerepel futás, túrázás, úszás, autózás, motorozás, valamint vízi- és labdasportok is.”– emelte ki Sztanó Imre.
A protect.me biztosítás applikáció július 31-től érhető el az App Store-ban és a Google Play áruházban. A letöltést és regisztrációt követően a felhasználó biztosítottként csatlakozik a csoportos élet- és balesetbiztosításhoz. A bankkártya adatok megadása után pedig csak azt kell kiválasztani, hogy milyen sportot vagy aktivitást űz a felhasználó, és néhány másodperc után már él is az adott aktivitáshoz rendelt biztosítási fedezet. E mellett megadhatja az aktivitás kezdetét és tartamát is, azaz időzíthető, hogy mikor van szükség a biztosítási fedezetre.

 

*A biztosítottnak az első biztosítási csomag bekapcsolása esetén 500 Ft-ig nem kell díjat fizetnie. Azonban, ha az első használat biztosítási díja meghaladja az 500 Ft-ot, az azon felüli összeget a biztosítottnak kell fizetnie a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételeiben foglaltak szerint.
**Az NN Biztosító reprezentatív kutatása a 18-59 éves magyar internetezők körében, 1000 fős mintán, 2017.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .