Blogzine

Itt van a „magyar Patreon”!

Szervezők, menedzserek, kulturális dolgozók, zenészek, FIGYELEM!

A Jegymindenkiért lehetővé teszi, hogy kreatív tartalmait egy olyan videóközvetítő felületre tölthesse fel, ahol jegyet is árusíthat kedves közönségének, akik ezzel hozzájárulnak a szervezet fennmaradásához. A jegy megvásárlásával a nézők hozzáférést kapnak az adott felvételhez
vagy élő közvetítéshez.

A Jegymindenkiért közleménye:
Velünk a négy fal között sem kell lemondanod kedvenc zenekarod koncertjeiről, színházad előadásairól, jógaoktatód edzéseiről vagy a lehetőségről, hogy elvégezz egy workshopot!
Manapság csak elkerülhetetlen esetben mehetünk ki a lakásból. Bezártak a színházak, koncerttermek, konferenciatermek, a sportközpontok, elmaradnak az előadások. Egyre több tevékenységet végzünk online térben, hiszen “szobafogságunk” alatt így tudunk kapcsolatot tartani a világgal.
Arra törekszünk, hogy kreatív tartalmaink segítségével benézhess a kulisszák mögé, megismerj új és szokatlan produkciókat. Arra ösztönözzük előadóinkat, hogy folyamodjanak összehangolt és ötletes megoldásokhoz, hogy minél színesebb programok várjanak rád.
A legfontosabb, hogy érezd jól magad, miközben támogatod kedvenc előadódat.
Lényegesnek tartjuk a jelenlét élményét, ezért közvetítéseink alatt arra biztatunk, hogy használd a komment szekciót, kérdezz bátran, beszélgess a többiekkel vagy akár az alkotókkal.

JEGYMINDENKIÉRT – OTTHON A SZÓRAKOZÁSÉRT
Várjuk az intézmények, zenekarok jelentkezését, hogy segíthessünk a videók feltöltésében és a jegyek árusításában is!
Hisszük, hogy a kultúra, a művészet, a sport közösséget teremt, és segít
mindenkinek átvészelni ezeket a nehéz időket.
Gyere, csatlakozz a #jegymindenkiért közösséghez, és légy részese
egy szuper összefogásnak!

jegymindenkiert.hu

Megosztás