16 éves a Wizz Air, 16% százalék kedvezmény jár az utasoknak ajándékba

A Wizz Air, Európa legzöldebb és Kelet-Közép-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma ünnepli első felszállásának 16. évfordulóját. Ennek alkalmából az utasok ma 16%-os kedvezménnyel foglalhatnak jegyet a légitársaság járataira, időkorlát nélkül.
Az első Wizz Air-repülőgép 2004. május 19-én szállt fel Katowicéből Londonba. A légitársaságot azóta 240 millió utas tisztelte meg a bizalmával és hűségével, miközben flottája immár 121 modern Airbus repülőgépet számlál. Alig 5,4 éves átlagéletkorával ez Európa legfiatalabb légiflottája, melynek egyre nagyobb részét adja a világ leghatékonyabb keskenytörzsű repülőgépe, a csúcstechnikát képviselő Airbus A321neo. A légiközlekedésben így a Wizz Air a legzöldebb választás.

Hogy megünnepelje ezt a mérföldkövet, a Wizz Air most a viteldíjakból számított 16%-os kedvezmény mellett mindössze 1€-ért kínálja a WIZZ Flex szolgáltatást, amellyel az utasok a törlési díj felszámítása nélkül törölhetik, vagy módosíthatják foglalásukat akár 3 órával a felszállás előtt. Az utas általi törlés esetén a viteldíj 100%-át jóváírjuk WIZZ számlájukon, ha nem tudnak vagy nem szeretnének elutazni.

A Wizz Air a még higiénikusabb légi közlekedés korszakának beköszöntével is igent mond a repülésre, és szigorított egészségügyi óvintézkedésekkel védi utasait és személyzetét. A HEPA filterek kiszűrik a vírusok és baktériumok 99,7%-át a kabin légteréből, a Wizz Air pedig további lépésekkel is támogatja az utasok fizikai elkülönítését, gondoskodik a makulátlanul tiszta fedélzetről, és csökkenti az emberek közötti indokolatlan érintkezést. A korlátozások lazításával párhuzamosan a Wizz Air számos bázisát újraindította, és kapacitásainak fokozatos bővítésével dolgozik azért, hogy minél több ember számára tegye újra elérhetővé a megfizethető utazás élményét.

Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója elmondta: „Tizenhatodik születésnapunk az első Wizz Air-járat felszállása óta elért gyors növekedésünk ünnepe. Miközben ünneplünk, tudjuk, hogy a légi közlekedés rendkívüli nehézségekkel néz szembe. Európa legalacsonyabb költségszinten működő és leggyorsabban növekvő légitársaságaként az eddigi sikereinket megalapozó erősségeink továbbra is biztosítják előnyünket versenytársainkkal szemben. Hiszünk a repülés jövőjében, folyamatosan építjük újjá a légi közlekedés infrastruktúráját, új higiéniai és kényelmi intézkedésekkel várjuk az utasokat, és alacsony viteldíjakkal ösztönözzük a kereslet élénkülését. Az európai légitársaságok között továbbra is a Wizz Air rendelkezik a legkisebb ökológiai lábnyommal, és flottánkba további több, mint 250 új generációs Airbus A321neo repülőgép érkezik a korábbi típusoknál lényegesen alacsonyabb nitrogén-oxid-kibocsátással és zajterheléssel. A WIZZ csapat elkötelezettségének és utazóközönségünk lojalitásának köszönhetően minden adott ahhoz, hogy a következő 16 évünk még szebb legyen. Reméljük, hogy utasaink kihasználják a ma kínált kedvezményt, és rövidesen viszont látjuk őket hatékony és modern repülőgépeink fedélzetén.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .