Blogzine

A SzakiWeb alkalmazás segítségével könnyedén találhatsz mesterembert

Manapság egyre nehezebb megbízható szakembert, mesterembert találni. Ennek egyrészt az az oka, hogy sokszor hónapokkal előre be vannak táblázva – vagy akár az, hogy sokan nem rendelkeznek megfelelő online megjelenéssel.
Miért jött létre az applikáció?

A SzakiWeb egy új alkalmazás, amely tökéletes lehetőséget nyújt mindazok számára, akik szeretnének megbízható mesterembert találni könnyedén, akár percek alatt, az otthonuk kényelméből. A portál célja, hogy összekösse a keresletet és a kínálatot – a szakemberek találhatnak megbízásokat, a megrendelők pedig találhatnak szakikat különféle szempontok szerint. Az ellenőrzött adatlapoknak köszönhetően biztos, hogy nem fog belefutni szélhámosokba egyetlen kereső sem.

Országos keresési lehetőség

Csaknem az összes magyar község és város megtalálható a rendszer adatbázisában, több, mint 3100 bejegyzett város közül lehet választani. Ennek köszönhetően szinte mindegy, hogy hol laksz – fogsz tudni találni szakembert a saját településeden is. Ne aggódj, ha valamilyen kisebb községben laknál – hiszen, rengeteg szakember kijár vidékre is dolgozni.

Több, mint 60 szakma

Több, mint 60 féle szakma közül választhatsz. Mire lenne szükséged? Gázszerelőre? Vízszerelőre, villanyszerelőre? Lakberendezési munkák, építészeti tervezés és kivitelezés? Kertészeti karbantartás? Mindegyikre van elérhető szakember kínálat adatbázisunkban városok szerint.

Értékelések mindenhol

Nem véletlen, hogy a honlapon találhatók különféle értékelések – bárki értékelheti a szakembert. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a felhívott szakember megbízható – amennyiben számtalan hirdető tette le mellette a voksát és tett elégedett visszajelzést.

A portál használata ráadásul ingyenes

A portál használata teljesen ingyenes, hirdetőként és szakemberként egyaránt. Az értékelésekhez, valamint szakember profil létrehozásához regisztráció szükséges. Szakemberként az alapszintű csomag használata ingyenes, a fizetős pedig havonta mindössze pár ezer forint – ez sokkal több mindent foglal magában.

Miért épp az építőipar a fő téma?

Sokféle munkára kereshetünk szakembert – de talán az építőipar az a téma, amely mindenkinek feladja a leckét, amikor keresésre kerül a sor. Hiszen, talán ez az a piaci szektor, ahol a legnehezebb megbízható szakembert találni, ráadásul rengeteg fajta megbízás merülhet fel megrendelői részről.

Miről ismerjük fel a jó mesterembert?

A jó mesterember rendkívül igényes a munkájára, mindig felveszi a telefont, és nem spórol az alapanyagokon. Akkor pedig még szerencsénk is van, ha megfizethető, korrekt árakon dolgozik, vállal munkát. Ne számítsunk arra, hogy a jövő héten el fog tudni vállalni minket – általában hosszú a sor ezeknél a szakiknál.

Szakmai cikkek a blogról

Szakmai írások, cikkek is elérhetők a honlapon. Ennek köszönhetően tájékozódhatsz a különféle árakról, valamint arról, hogy mi mennyibe kerül és hogy miért éppen annyi az ára. Felújítás előtt állsz? Építkezni szeretnél? Mire kell odafigyelni egy generálkivitelező kiválasztásakor? Ezekről mind-mind olvashatsz érdekesebbnél érdekesebb cikkeket a honlap blogján.

Kiemelt adatvédelem és adatbiztonság

A honlaptulajdonos kiemelt figyelmet szentel annak, hogy az adatvédelmi és adatbiztonsági szempontok megfelelően el legyenek látva. A programozási technikáknak köszönhetően sem az értékelők, sem a szakemberek személyes adatai nem kerülhetnek ki a webre.

Bármikor lemondható előfizetéses rendszer

Persze, nem kötelező fizetni. Viszont abban az esetben, ha szeretnél szakemberként több megrendelést szerezni, érdemes lehet elgondolkodni azon, hogy azt a pár ezer forintot pluszba kifizesd azért, hogy rengeteg munkád legyen a hét minden egyes napján. Természetesen az előfizetés bármikor lemondható, így nem kell attól tartanod, hogy örökké fizetned kell majd – akkor sem lesz ez többé szükséges, ha már teli vagy munkával szakemberként.

Használt a portált!

Használd az alkalmazást, a weboldal rendkívül könnyen használható és ergonómikus. Mindenki számára ingyenes a használata, mobilról, és asztali gépről egyaránt elérhető, kifejezetten gyors a betöltödési ideje, a keresője pedig villámgyors.

Végszó

Kevés olyan kiváló szakember kereső alkalmazás van Magyarországon jelenleg, mint a SzakiWeb. Ennek nem csupán az az oka, hogy kifejezetten a mesteremberek témára összpontosít a weboldal – hanem az is, hogy ellenőrzött adatlapok közül lehet válogatni, valamint, hogy rengetegen használják a honlapot már most is, és a létszám folyamatosan bővül – ahogy az értékelések száma is, amik visszajelzésként használhatók.

Megosztás