BlogzinePiaci füles

Mit gondolsz? Menő startupod központjának ez a luxusház a Rómain „elmenne szódával”?

A budai Római parton egy saját vízparttal bíró, akár követségnek, vagy egy multi, vagy egy menő fővárosi startup cég központjának is beillő, eladó rezidenciába botlottam egy szakportálon. A „potom” 1200 négyzetméteres, minden földi jóval kényeztető vízparti „palotának” nem csak saját kikötője, borozója, medencéje és csodás átriuma van, de opcióként teniszpálya és saját hajókikötő is a luxus-csomag része. Kíváncsi vagy a részletekre? Persze már a képek is magukért beszélnek…

Természetellenesen sokszor emlegetjük ma az elképesztő és a luxus szavakat, ám ha egy pillantást vetünk erre a frissen eladósorba került budai csodára a Római parton, akkor képet kaphatunk arról, mit is nevezünk valódi luxusnak.

Elsősorban a vágy olyan tárgyait, ami nincsen mindenkinek; olyan valamit, ami ritka, ami tényleg egyedi, amiből kevés, vagy épp ez az egyetlen egy van.

El is áll a lélegzetünk, ha a helyszínt és az oda álmodott csodálatos ház képeit böngésszük…

No tehát a luxus: ez a villa, vagy rezidencia, amit most találtunk, ebből valóban egy van, nincsen több! És ez nem ár kérdése, semennyiért nincsen ehhez fogható a Római parton. Sőt, sehol a budai vagy a pesti oldalon városon belül ilyen, közvetlen vízparti lakóépületről jelentem én még nem hallottam.

További részletek:

https://magazin.otthonterkep.hu/2021/12/08/te-jo-anyaeg-elkepeszto-luxus-a-romain-a-vizparton/

 

Drónos és beltéri fotók: Rostás János László
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük