Első alkalommal ítélik oda a Jövő vezetője díjat – várják a nevezéseket!

Első alkalommal ítélik oda a digitális HR megoldásokat kínáló CX-Ray által alapított Jövő vezetője díjat, mellyel azoknak a hazai közép-, és felsővezetőknek a munkáját kívánják elismerni, akik kimagasló szakmai helytállásuk mellett emberi oldalukat is fejlesztik csapatuk érdekében. A nevezéseket 2022. február közepéig várják a szervezők, a díjátadóra pedig március 31-én kerül majd sor.

Előremutató gondolkodás, empátia, digitális és újszerű megoldások alkalmazása, motivációs készség – a szakmai helytállás mellett ezeket a példamutató emberi kvalitásokat keresik közép- és felsővezetőkben a Jövő vezetője díj keretében.

A díjazottakról szakmai zsűri dönt, melynek tagjai: Hári Péter, a CX-Ray ügyvezetője; Pósfai Gábor, a Decathlon Austria country leadere; Patai Zoltán, a Foodpanda ügyvezetője és Svéda Dóra, a Coaching Centrum alapító-ügyvezetője. A grémium tagjai olyan vezetők, akik elért eredményeiknek és szakmai kiválóságuknak köszönhetően képesek megalapozott döntést hozni és hitelesen tudják képviselni a díjat alapító CX-Ray által meghatározott víziót is.

„Turbulens és kétségekkel teli időszakot élünk, amely miatt különösen fontosnak tartjuk a sikeres szervezetek és vezetők elismerését, hiszen ők a felelősek azért, hogy a kollégák elégedettek legyenek, és megbecsültnek érezzék magukat, ezáltal hatékonyan működjön a szervezet” – ismertette Hári Péter, a CX-Ray ügyvezető igazgatója, miért alapították a díjat.

A szervezők 2022. február közepéig várják a nevezéseket ezen az oldalon. Az elismeréseket kis-, közép- és nagyvállalati kategóriákban osztják ki, a döntés előtt pedig a jelöltek által vezetett csapatok tagjaival is megismerkedik a zsűri, hogy meggyőződhessenek arról, a legjobb helyre kerülnek a díjak. Ebben a szellemben részesülnek a díjazottak a nyereményekben is, hiszen többek között csapatépítő programokon, valamint team coaching foglalkozásokon fejleszthetik tovább munkahelyi közösségüket.

Az elismerést első alkalommal 2022. március 31-én adják át a LEAD: a Jövő vezetője konferencián, amelyen tapasztalt menedzserek és elismert vezetők számolnak be a közönségnek az elmúlt időszak legfontosabb szakmai tanulságairól.

A konferencia tematikája négy készség megvitatása köré épül: önismeret, empátia, vezetői felhatalmazás és digitalizáció. Az elmélet mellett gyakorlati példákat és tanácsokat is elsajátíthatnak majd az érdeklődők a hazai és nemzetközi előadógárdától, majd a kerekasztal-beszélgetések és workshopok keretében maguk is a szakmai párbeszéd aktív részeseivé válhatnak. A járványhelyzet miatt a program az online térben valósul meg, a Jövő vezetője díj ünnepélyes átadóján azonban személyesen is találkozhatnak a LEAD konferencia résztvevői.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .