Blogzine

Vásároljon kerti bútorokat akciósan a szezon végén!

Mindig izgatottan várjuk, hogy mit hoz a kerti bútortrendek új éve. 2022-ben a kerti bútorok stílusának igazi keveréke várható, ami azt jelenti, hogy rengeteg irányzat közül meríthet ihletet. Ez csak néhány a legizgalmasabb kerti bútorirányzatok közül, amelyekre érdemes odafigyelni.

A világjárvány idején drasztikusan megváltozott a kültéri tereink prioritása, és ez az általunk kezdődő belsőépítészeti és kerti bútortrendekben ölt testet. Nagy hangsúlyt fektetnek a „beltéri-kültéri bútorokra”, például a rattan étkezőgarnitúrákra, és a szabadtéri étkezőterek kialakítására, például tűzrakó asztalok és pizzakemencék révén.

Újrahasznosítás és fenntarthatóság
Egy másik izgalmas kerti bútorirányvonal, amelyet megtapasztalhatunk, az újrahasznosított anyagok fokozott használata a kerti bútorokban. A klímaváltozás fontossága a kerti bútorok trendjében is megfigyelhető, mivel számos módszert keresünk a környezetre gyakorolt ​​hatás csökkentésére. Az újrahasznosított és természetes anyagok, mint például a fa, a háncs és a lenvászon fontosabbak lesznek a kerti bútorokban, hangsúlyt fektetve arra, hogy fenntarthatóbb anyagokat építsünk be kerti tereinkbe. Valószínűleg az újrahasznosítás még népszerűbbé válik. Ez a nagyszerű módja annak, hogy a legtöbbet hozza ki a régi bútorokból anélkül, hogy kárba vesznek.

Újrahasznosított műanyagok
A műanyag kerti bútorok elterjedtek már hazánkban is, de soha nem tűnik a legstabilabbnak vagy fenntarthatóbbnak. Jelenleg arra törekszünk, hogy óvjuk és kíméljük a bolygónkat és környezettudatosabbak legyünk, ezért az újrahasznosított műanyagok korszaka még nem igazán terjedt el. Ettől függetlenül fenntartható termékek állnak rendelkezésre, így idén több újrahasznosított műanyag kerti bútorokra és kiegészítőkre számíthatunk, az asztaloktól és székektől a kültéri szőnyegekig és díszdobozokig.

Fókuszban a természetes színárnyalatok
A következő kerti bútortrend, amelyre figyelni kell 2022-ben, a természetes és tompa tónusok. A zsálya, a krém, a kasmír és a bézs kedvelői átveszik a vezető szerepet a kerti bútorok és kiegészítők terén. Az ehhez hasonló elnémított tónusok könnyen beilleszthetők a sokoldalú dekorációs sémák mellé, így ez egy kerti bútortrend, amelyet könnyen bevezethetünk saját kültéri világunkba. A kerti bútorok többsége semleges színpalettát tartalmaz, amely minden stílushoz illeszkedik, beleértve a homokkövet, a szerecsendiót vagy a bükkfát. A lakberendezők kedvence a The Hartman Heritage Round Garden Dining szett, amely tökéletesen alkalmas szabadtéri étkezésre.

A kerti bútorok új dimenziója a kültéri napozóágyak
Talán az egyik legizgalmasabb kerti bútortrend, amelyet már sokan várnak, a kültéri napágyak használata. Ezek különösen meghatározóak a nyáron, mivel kényelmes élményt biztosítanak a napozáshoz. Tökéletes a napsütéses időszakokhoz, továbbá egyformán kényelmesek és stílusosak. A Bramblecrest Monterey nagy étkező heverőgarnitúra kerek állítható asztallal kényelmes és tágas heverőként funkcionál, amely kinyitható, így nyugodt étkezési elrendezést alakíthat ki. A kompaktabb heverő érdekében modern kialakítással és könnyű tetővel szintén rendelkezik, amely elősegíti a magánélet védelmét, miközben védelmet is nyújt a napsugárzás ellen. Az élményt tovább fokozhatjuk a kényelmes párnák kiválasztásával. A sokoldalú termékkínálat mellett nézzünk alaposan körbe a hazai internetes boltokban és válasszunk kedvünkre.

Minimalista mégis kreatív kialakítás
Azt mondják a kevesebb gyakran több és a 2022-es kerti bútorok esetében ez nagyon is igaznak bizonyul. A minimalizmus lesz a kulcsszó a kerttervezésben, elegáns és modern darabokkal a főszerepben. Ahogy már korábban említettük, a semleges tónusok meghatározó kerti bútortrendek lesznek, de ennek kiegészítéseként valószínűleg rengeteg minimalista kerti bútort láthatunk majd.
Vásárlás előtt tehát fogalmazzunk meg néhány kritériumot a kerti bútorok tekintetében, és mindenképp törekedjünk arra, hogy a termék hosszabb távon „szolgáljon” minket.

Megosztás