Április 10-ig lehet jelentkezni a Climate-KIC inkubációra

A MyCo Incubation 2014. április közepén indítja idei akcelerációs programját, amely keretében start-up-onként 5-10-20 ezer eurós támogatás kapható. A jelentkezéseket április 10-én éjfélig lehet leadni! A leggyakoribb pályázói kérdésekből szemezgettünk.

Tavaly 14 db start-up inkubálása történt a Climate-KIC európai uniós, direkt forrás segítségével. Az inkubációban további 5 társország vett részt (NL, GB, DE, ESP, PL). Az idei programban 40 db start-up inkubálása folyik majd és ennek során az inkubációban résztvevő programok számos nemzetközi oktatáson, szakmai túrán vehetnek részt. Az első 2014-es program 2014. májusában az Izrael Start-up Túra lesz.

A tavalyi nemzetközi oktatások a következőek voltak többek között:

– Két szakmai túra (2013. júl. és nov.) a Szilícium völgybe. (Korábbi cikkeink ITT és ITT)

– Számos masterclass, például Amsterdamban, Svájcban és Németországban

Az idei eseménynaptár itt követhető nyomon: CLIMATE-KIC EU-SITE

Érdemes tehát április 10-ig jelentkezni a MyCo Incubation (régiós vezető) honlapján, ahonnan le  lehet tölteni a jelentkezési lapot, amelyet angolul kell kitölteni.

A leggyakoribb kérdésekről a MyCo website-ján olvashattok részletesen, ilyen kérdéseket tettek fel az eddig jelentkezők:

– Elegendő-e ötlettel pályázni?

– Mi történik, ha nem jól beszélek angolul?

– Milyen támogatást kaphatok és mire?

stb.

A kérdések és a rájuk adott válaszok részletesen itt olvashatóak:

MyCo FAQ

Sikeres pályázást kívánunk!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .