Hazai pálya

Selfie-zz vagy nem?! Lemaradtam?

Nos nézem az elkövetkező hetek start-up eseményeit. És azt látom, hogy mostanában az dívik, hogy a szervezők selfie-znek ezerrel! Miért? Mire jó ez? És hol vannak a szereplő start-up-ok? Mi ez? Mi zajlik itt? (VIA CESA FB-promóció) (UPDATE a végén!)

És ezt egyelőre nem értem. Mert szerintem nem maga a szervező a lényeg, hanem a start-up, aki megjelenik egy eseményen. De nem ezt látom az új események beharangozó képein. Hanem mindenhol csak a szervezők selfie-znek ezerrel… mi van?! Hol vagyok?

Nos nézzük csak! Kezdjük a selfie-sorozatot :-))

kov12

kov7

És mégis hol vannak a start-up-ok a képekről? Mert nem látok „ünneplő” start-up-ot, vagy olyat aki éppen „gondolkozik”, „elmerül az alkotásban”, vagy éppen „kűzd a társaival” és „kűzd a befektetővel”. Aki „izzad”, éjt-nappallá téve bízik abban, hogy az álmatlan éjszakák végre meghozzák végre a világsikert! Mert nekem ez a start-up világ… vagy lehet már valamiről lemaradtam volna?

De no gond, mert a selfie folytatódik ezerrel akár több kelet európai városban is:

kov1

kov2

És erre egy kedves ismerősöm SMS-e jut eszembe, amit ma kaptam egy megbeszélt meetingünk előtti órában: „Csaba, ma 15-re nem tudok odaérni, mert leadásom volt és elalszom. Tegyük át máskorra! Bocs”

Mert nekem – selfie ide vagy oda – ez a start-up: aki nem versenyre jár, hanem éjszakákat átvirraszt, vagy bent a meló helyen hajnalban ébred, majd nappal ellaszik és borostás, álmos, ingerült és állandóan vitázik. És hajt ezerrel.

Vagy mégsem? A Selfie ismét:

kov5

kov8

Ja és búcsúzóul néhány „elfáradt” selfie… és lassan már nem bírom nevetés nélkül… Átestem a ló túlsó oldalára? Mégiscsak elérte a célját?

Péter, ennyire nem lehettek hülyék! Hahaha! Átragadt rám ez az egész hangulat!

Jaj! Neeeee

kov10

kov11

kov9

Szóval meg lettem győzve! Hogy itt valami új lesz: klassz vidám hangulat, haverok, buli és start-up-ok!  És mert nem lehet csak úgy nyomni ezt hetek óta! Minden városból és minden helyszínről, ha nem hinnétek benne. Vagy nem lenne valami hangulata. Nem lenne jó valamire. És egyre kíváncsibb vagyok! Mi következik?

Ja és köszönjük a selfie-sorozatot Kovács Petinek, az ESTA főszervezőjének, akinek FB oldaláról szemezgettünk.

A fotón a selfie-művészt látjátok :-))

Íme:

kov6

——–

UPDATE 0527. reggel: Az a baj, hogy azóta futnak be az őrjítőbbnél őrjítőbb selfie-k a fenti írás FB-linkjére…  És Kovács Peti is lecserélte a bajúszos profilját egy sokkal rosszabb profil képre (lásd hülye zakós a 2. fotón)… ezt nem akartam… ajaj! 

Képernyőfotó 2014-05-27 - 9.55.22

Képernyőfotó 2014-05-27 - 9.59.11

JAJ máj. 30. közös selfie a TechShow-n…. Neeeeeee:

Képernyőfotó 2014-06-03 - 1.21.34

Megosztás

One thought on “Selfie-zz vagy nem?! Lemaradtam?

Comments are closed.