Brewie – megvan az első $100k!

107k jött össze az Indiegogo kampányon a hazai, házi sörös start-up-nak! Gratulálunk, mert már régóta próbálkoznak és nagyon lelkes csapatot ismerhettünk meg bennük! Számos start-up versenyen és kiállításon felléptek, de eddig a hazai befeketők nem zizzentek rá. És ilyenkor ittvan nekünk a közösségi finanszírozás, ami képes elsörpörni minden tunyaságot! Éljen!

Szóval várjuk az első nemzetközi híreket a Brewie-ről, ami lényegében így elindulhat a nemzetközi piacon… mert az Indiegogo kampány nemcsak arra jó, hogy pénzt hozzon a házhoz, hanem arra is, hogy megmutassa, hogy van igény egy ilyen rés-termékre!

Képernyőfotó 2014-12-13 - 23.12.48

Ez így teljesen más színben tűnteti fel a sikert! Mert képzeljünk csak bele abba a képbe, amikor a skandináv háztartásokban a csapból is a sör folyik… és ezt simán el tudom képzelni. Mert ott van erős fizetőképes kereslet és mellesleg az italboltokban sem lehet mindig alkoholt vásárolni. És ilyenkor jól jöhet egy házi sörfőző egység.

De ez persze csak az egyik jól fizető piaci szegmens.

És vissza a start-up-ra: íme a sok verseny és aktivitás, ahol sikerrel szerepeltek. Ami nem volt hiába, éjen!

Képernyőfotó 2014-12-13 - 23.14.03

 

Ez nagyon király volt és gratulálunk!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .