JÖN! MyContceptTV a Fly konferenciáról

Kövesd élőben az interneten a FLY konferencia eseményeit, amelyeket február 4-5-én rendeznek, Budapesten az Akvárium Klubban. A livestream közvetítést a startup üzleti tervezés szakértő cége, a MyConcept jóvoltából valósul meg. (x)

oliverSziller Olivér, a MyConcept ügyvezetője szerint a rendhagyó konferenciaközvetítés révén azok a startup-ok is értesülhetnek a nagyszabású, nemzetköri hatókörű eseményről, akik nem tudnak személyesen résztvenni az izraeli startup sikersztorit bemutató rendezvényen, Budapesten. Az esemény közvetítése a USTREAM live technológiája révén valósul meg és ITT követhető február 4-5-én, a konferencia ideje alatt:

MYCONCEPT TV LIVESTREAM

Az érdeklődők a MyConcept konferencián lévő standjánál is érdeklődhetnek a közvetítés és a támogató cég szolgáltatásai iránt. A MyConcept ugyanis jobbára induló kisvállalkozások üzleti akcelerációját végzi, olyan módon, hogy segít üzleti tervük és finanszírozási stratégiájuk tervezésében – tájékoztatta az InsiderBlogot a cég vezetője.

Képernyőfotó 2015-02-03 - 20.52.23A budapesti esemény programja itt olvasható:

http://leadel-magazine.evolero.com/flybudapest2015

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .