WordUp arcok a Völgyből – Korsós Milán

Korsós Milán már akkor nagy hatást tett rám, amikor ’12-ben a KIBU-ban összefutottunk. Valahogy a KIBU mindig ilyen Szilícium völgyi alapsztorik műhelye marad nekem… (ja persze Prezi szül.helye!) és azóta Milánról csak a Völgyből jönnek infok! Killing!

Mikor összefutottunk még a Start-up Underground-ot szerveztük (hű, de szép idők voltak… jaj) és “autentik” mobilos arcot kerestem a konf-ra. Aztán persze azóta a nagy HUB-ozásban már senki nem emlékszik ezekre az időkre… Ez az az időszak volt, amikor még minden “központosított-szakmai-munkacsoportos-mega-rásegítéses-beindulásos” feeling nélkül ment itthon a start-up világ. Magától fejlődött. Amikor megszületett itthon az a “nagy” ökoszisztéma… amit utána elkezdett mindenki bűvszóként használni.

De szép idők is voltak azok! Jaj tényleg! (Sic… többet ilyet nem mondok… mert aztán Záboji Péter még megírja a Forbes-ban “ellenpublicisztikaként”… haha…)

És akkor úgy 2012 körül Milánnal egy jót dumáltunk. Szóval szerintem erre a srácra figyelni kell, mert egészen biztos klassz dolgokat csinál ott. Íme a sztorija egy kinti post-ból, amit ma szedtem le róla az FB-ről (idézet INNEN):

Milan2“After too many years working on consumer facing products in T-MobileHungary’s innovation lab, I was craving a change of pace. So I bought a ticket to California.

I kicked off this west coast adventure with my first trip to Burning Man. After that crazy week, I landed in San Francisco and began a wild ride. I made new friends, worked for a startup, couch surfed, survived on Burger King when said startup shut down, stayed with a fun group of stand-up comedians, and spent a lot of time interviewing with tech start ups looking for the next cool gig.

Just before my return flight to Budapest, I met Chris Farrell — our TallieCEO — who sold me on an ambitious plan to build an automated expense management software from the ground up. The night before my return flight, I had to make a decision — do I head back to Hungary and resume my familiar and comfortable life? Or do I listen to instinct and embark on a new adventure with Tallie?

I cancelled my flight. The following week, the life of the Tallie UI Ninja began, and I haven’t looked back since.”

Kövessük Milánt! Érdemes lesz! Hajrá!

Viszi a jó hírünket a világban és ez hiper klassz!

A 2. részben Karafiáth Balázsról olvashattok.

 

 

5 thoughts on “WordUp arcok a Völgyből – Korsós Milán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .