Piaci füles

Sírunk és nevetünk!

Nos Varga Tarr Sanyi, akit mindennyian bírunk és szeretünk a DBH-tól átigazolt a Számlázz-hu-ra. Sírunk és nevetünk! Bocsi.

Szóval Sanyi, tudod nagyon bírunk, mert sokunk számára az egyik új arca voltál a hazai (belterjes) startup világnak, aki Hollandiától a Corvinuson tartott startup versenyekig mindenhol megálltad a helyedet. És derűddel, odaadásoddal segítettél az új belépőknek, hogy céget és startupot gründoljanak. Átérzésed és tudásod segített új sztorikat elindítani, sokak számára adtál energiát, ahhoz, hogy induljon egy új startup sztori. Vicceid átsegítettek minket az unalmas cégek átlépésén, a kies ötletek elvetésén… azokon a határokon való átugráson, ami egy induló cégnek akadálynak tűnik. És mégis.

_tumblr_o2ma7dcj0w1r1av3ho1_400

Anno dolgoztunk együtt a Climete-KIC-ben, vagy néztünk startupokat együtt a Campusban. Több helyen, ahol startupokat kellett építeni összefutottunk. És most mégsem értem.

Az a sokrétű startup arc voltál, akit mindenki bír és akitól mindenki azt várja, hogy segíts számos új cégnek, induló korai fázisú vállalkozásnak (KFV-nek... hahhaha), ahogy mostanában már sikkes hívni… Szóval felnéztünk / felnézünk Rád! És nem pontosan erre számítottunk… izé. Ez meglepett minket! Itt a startup világban.

Szóval Sanyi, nehéz feldolgozni, hogy elhelyezkedtél ott, ahol senki sem gondolta. Egy igazi vérbeli startupnál, amelyet többek között én is havonta (számlázáskor) használok és persze bírok:

kepernyo%cc%8bfoto-2016-09-25-21-23-36

Szóval nem értem, de mégis elfogadom és felfogom. Mert mégis a legjobbaknál dolgozni, jobb, mint oktatni, mintha a legjobbaknál is lehetnénk… ugye. És a SzámlázBocs.

Szóval Sanyi, csak annyit kérdezek:

mi lesz az új startupokkal? Fogsz velük is foglalkozni??

((Bocsi, üzenem annak a fejvadásznak, aki átszervezett erre az állásra, hogy ideje lenne állást keresnie és elhúznia az überbe… mert így nem igazságos, legalábbis az univerzum egyensúlyát tekintve, bocs!))

 

Megosztás