BlogzineRiportok

Jeremie nap az IVSZ-nél

Pár hete, december közepén zajlott le a Jeremie kockázati tőkeprogram és a magyarországi tőke alapok bemutatása, amikor az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) Jeremie-napot tartott az Aranytíz Kultúrházban.

(Az cikk az alábbi oldalon jelent meg teljes terjedelmében, írásunkat a szervezők engedélyével közöljük.)

A rendezvény az IVSZ részvételével hamarosan záruló MAPEER SME projekt keretében került megrendezésre december 15-én. A projekt eredményeit Heilingbrunner Klára projektmenedzser ismertette a jelenlévőkkel. (Az ajánlások és a jelentések letölthetők a www.mapeer-sme.eu honlapról.)

Jó sokan eljöttek, pedig közel volt már a karácsony :)

A Jeremie-nap elsődleges feladata volt, hogy szakértők segítségével ismerkedhessenek meg az IVSZ tagjai a Jeremie kockázati tőke programmal, és az általa nyújtott magyarországi lehetőségekkel.

Az eseményen hét a jeremie programmal foglalkozó tőkealap képviselője, a Széchenyi tőkealap képviselője mutatkozott be, valamint mutatta be az általa képviselt alap főbb ismérveit.

A kerekasztal beszélgetés során pedig szó esett a befektetések általános menetéről, az elvárt megtérülésről. A tőkealapok képviselői beszámoltak az eddigi az ICT területén szerzett eddigi tapasztalataikról, valamint rengeteg tanács elhangzott, a kockázati tőkebevonással kapcsolatosan.

A rendezvény végén a résztvevőknek lehetőségük volt kötetlenül beszélgetni a magyarországi kockázati tőkealap-kezelők képviselőivel, így már a helyszínen személyes kapcsolat kialakítására volt alkalom a jelenlévőknek.

A rendezvény az IVSZ részvételével hamarosan záruló MAPEER SME projekt keretében került megrendezésre (www.mapeer-sme.eu).

Megosztás