Blogzine

Nagyot dobott az enbrite.ly – osztrák VC száll be!

750.000 eurós befektetést kapott az online hirdetési csalások kiszűrésére szakosodott startup, az enbrite.ly.

A magyar cég a bejelentés stílusosan a Pioneers Budapest rendezvényre időzítette, mely a bécsi Pioneers Fesztiválnak, Európa egyik legelismertebb és legnagyobb vállalkozói és innov ációs konferenciájának helyi rendezvénye, mely egyúttal az enbrite.ly sikertörténetének is kezdő állomása volt egy éve.

„Minden innen indult” – kezdi Rimóczi Oszkár a cég CEO-ja és társalapítója. „Egy éve elindultunk a Pioneers Budapest fesztivál startup pitch versenyén, ma pedig befektetői szerződést írunk alá ugyanitt két nagyszerű emberrel. Annak, hogy idáig eljutottunk, nagy szerepe volt a Pioneers, majd a Sauna és Slush győzelmeinknek. Örülök, hogy az általunk fejlesztett termékben a SpeedInvest, az Enbritely Holding és az Evli Bank is meglátta az üzleti lehetőséget. Úgy vélem, hogy az online hirdetési csalások elleni küzdelem az üzleten túl egy olyan ügy, ami mögé büszkén oda lehet állni.”

A befektetők által biztosított tőkét az enbrite.ly főleg humán erőforrásra, marketingre, a nemzetközi növekedés felgyorsítására kíván fordítani. A szóban forgó összegen túl üzletfejlesztési támogatást is kap a magyar startup.

További információ az enbrite.ly-ról:

Azon dolgozunk, hogy az online hirdetési piacot megtisztítsuk a visszaélésektől. Fejlett felhasználói viselkedés elemzéssel meg tudjuk mondani, hogy egy adott hirdetésre ember vagy robot kattintott-e, illetve valóban megjelent-e egy hirdetés, segítve ezzel az online reklámra szánt összegek hatékony elköltését, végső soron pedig az egész piac ellenőrizhetőbbé tételét.

Enbritely Holding

Angyal befektetők konzorciuma. Helsinkiben, a Slush EBAN konferencia alatt alakult, és több mint 40 nemzetközi top angyalt tömörít Európából és a világ minden tájáról.

Evli Bank

Befektetésekre szakosodott Finn bank, 230 befektetési szakértővel és 30 éves múlttal.

 

Megosztás