Blogzine

Elindult a 2015-ös Példakép Pályázat

A Példakép Alapítvány idén is keresi az Év Példakép vállalkozóját. A 3 millió forintos fődíjjal és 1 millió forintos közönségdíjjal záruló pályázatra a gazdaság minden szektorából jelentkezhetnek a 40 év alatti fiatal vállalkozók. A pályázat augusztus 31-én zárul.

Az országos sikerre való tekintettel a Példakép Alapítvány 2015-ben is elindította a Példakép Pályázatot. Olyan 40 év alatti fiatal vállalkozók jelentkezését várják, akik vállalkozásukkal, életútjukkal, sikertörténetükkel pozitív példát mutatnak a társadalomnak és a fiatal generációnak.

A pályázat ingyenes, a jelentkezési határidő 2014. augusztus 31. A jelentkezők közül neves gazdasági szakemberekből és ismert vállalkozókból álló szakmai zsűri választja ki azt az 50 Példaképet, akiket az ország egy exkluzív kiadványban ismerhet meg.

Az Év Példaképe elismerést és az ezzel járó 3 millió forintos fődíjat a zsűri ítéli oda, az 1 millió forintos közönségdíjat pedig az országos közönségszavazáson legtöbb szavazatot elnyert vállalkozó viheti haza. Az Év Példaképe Díjat és közönségdíjat a januárban megrendezésre kerülő gálaesten adják át, továbbá a Példaképek 2015 című kiadványt is ekkor mutatják be a szervezők.

Megosztás