Blogzine

Smart Healthcare meetup – már ilyen is van (sőt, a 2-ik lesz)

November 24-én a Prezi előadótermében rendezi meg a Fenntartható Magyar Egészségügyért Egyesület a második Smart Healthcare meetupot.

A rendezvénysorozat célja a magyar egészségügy jelenének és jövőjének formálása, a digitális orvoslás népszerűsítése, ezáltal az ellátás színvonalának javítása és egy aktív, a téma iránt elkötelezett közösség felépítése.

Az alapítók és támogatók között olyan nevek szerepelnek, mint dr. Meskó Bertalan orvosi jövőkutató, az Abbvie biogyógyszer-vállalat, a Magyar Telekom, a Mito kreatív ügynökség, laborom betegtámogató app és a T-Systems Magyarország.

A második meetup fókuszában a (jövő) betege áll, az informálódó, állapotát ismerő, adataira és magas minőségű szolgáltatásra igényt tartó „egészségügyi ügyfél”. Azt kívánjuk bemutatni, hogy hogyan segít nekik a modern technológia.

smart-healthcare-meetup

A program:

19:10 -19:50 – Dave deBronkart , aka. e-patient Dave: Let patients help (ENG, Skype bejelentkezésben) +Q&A – moderátor: dr. Meskó Bertalan

19:50 – 20:10 – dr. Krivácsy Péter, gyermekorvos, aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos: Fókuszban a páciens – a jelen és a jövő betegei

20:10 – 20:30 – Thomas Straumits, Chairman of AIPM/ Elnök, Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete: Health Literacy – a bridge to better outcomes (ENG)

20:30- Q&A, Networking

>>> BONCASZTAL <<<

A meetup ideje alatt lehetőséget biztosítunk egészségügyi fejlesztéseknek (startupoknak például), hogy a „boncasztalnál” bemutathassák eszközüket, szoftverüket, kütyüiket a látogatóknak. Értékes visszajelzéseket, ötleteket, véleményeket gyűjtve a megjelenő 200 hallgatótól.

Smart Healthcare Meetup 2.0 – hozzuk létre a digitális egészségügyet!

Tuesday, Nov 24, 2015, 7:00 PM

Prezi House of Ideas
Nagymezo 54-56, Budapest, HU

213 Healthcare innovators Went

A második meetup  – fókuszban a (jövő) betege19:00-19:10 – Bevezető19:10 -19:50 – Dave deBronkart , aka. e-patient Dave: Let patients help (ENG, Skype bejelentkezésben) +Q&A – moderátor: dr. Meskó Bertalan19:50 – 20:10 – dr. Krivácsy Péter, gyermekorvos, aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos: Fókuszban a páciens – a jelen és a jövő betege…

Check out this Meetup →

Megosztás