Blogzine

Nemzetközi ingyenes belépő startupoknak!

Folytatódik az InnoTrade: négy nemzetközi rendezvényen vehetnek részt 2017 elején is magyar startupok! A csapatok január 20-ig pályázhatnak a részvételre a www.innotradeprogram.hu oldalon.

A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) hazai startupok külpiacra lépését elősegítő programja, az InnoTrade keretében jövő márciusban négy jelentős nemzetközi eseményen vehet részt 25 magyar, korai fázisú vállalkozás.

A csapatok január 20-ig pályázhatnak a részvételre a www.innotradeprogram.hu oldalon.

Belgiumba, az Egyesült Államokba, Izraelbe és Németországba is eljuthatnak korai fázisú magyar vállalkozások egy-egy jelentős nemzetközi, technológiai, illetve startupokra fókuszáló rendezvényre.

A részletek:

Tanulmányút Izraelbe

Az InnoTrade első, márciusi állomása egy, a világ egyik legnagyobb innovációs központjában, Izraelben március 5-14. között megrendezett tanulmányút. A szakmai program keretében a magyar startupok részt vesznek a kétnapos AXIS TelAviv nemzetközi kiállításon, valamint a Kereskedőház és Magyarország Izraeli Nagykövetsége kétoldalú üzleti tárgyalásokat, illetve vállalatlátogatásokat (IBM, Intel, NNG) is szervez számukra.
http://www.axistelaviv.com/

*

South by Southwest

Március 8-15. között az egyesült államokbeli Austinban megrendezésre kerülő South by Southwest keretében, a világ legnagyobb interaktív technológiai fesztiválján építhetik a magyar csapatok nemzetközi kapcsolatrendszerüket befektetőkkel és iparági szereplőkkel, valamint megismerhetik a legújabb technológiai trendeket, és piaci visszajelzéseket gyűjthetnek be.
https://www.sxsw.com/

*
TechStartup Day

Akik az öreg kontinensen mérettetnék meg magukat a nemzetközi porondon, azoknak a brüsszeli TechStartup Day kiváló ugródeszkát jelenthet. A március 9-10. között megrendezésre kerülő, smart city megoldásokra és kreatíviparra fókuszáló kiállítás egyedülálló módon ötvözi a technológia, az innováció és a vállalkozói lét témaköreit.
A rendezvény kísérő eseményeként a magyar vállalkozások ellátogathatnak az antwerpeni International Startup Village inkubátorházba, ahol belga és magyar mentorok szakmai támogatása mellett többek között kidolgozhatják üzleti stratégiájukat.

http://www.techstartupday.be/

*
CeBIT

Az InnoTrade program keretében idén első alkalommal közös, 400 négyzetméteres magyar standon mutatkozhatnak be a magyar vállalkozások Európa egyik legjelentősebb IT és infokommunikációs megoldásokra fókuszáló szakkiállításán, a március 20-24. között megrendezésre kerülő hannoveri CeBIT-en.

http://www.cebit.de/home

Ha a nemzetközi piac felé vennéd az irányt, ne habozz, látogass el a www.innotradeprogram.hu weboldalra.

Jelentkezz január 20-ig, és legyen a Tiéd a következő startup sikersztori!

Megosztás