Címke: ipo

Szóljon hozzá most!

Duna House IPO: sikeres tranzakció egy jogász szemével

Sikeresen lezárult a regionális ingatlancsoport, a Duna House Holding Nyrt. (DH) nyilvános- és zártkörű részvényértékesítése, amely 2011 óta a legnagyobb tőzsdei bevezetés a BÉT-en.

Kategória: Blogzine
8 hozzászólás

CALL OUT – Gyűjtsünk exit-eket!

A Szilícium völgyi utamnak két nagy tapasztalata volt: (a) az inkubáció már nem menő kint (sokan megégették magukat), (b) mindenki arra büszke milyen exit-et csinált, csak erről beszél. Apropó mi itthon miért nem beszélünk / gondolkozunk / ötletelünk exit-eken?! Tehát vegyük … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Mi újság a Szilícium Völgyben? – november

Justin Timberlake startup befektetőként próbálja a Myspace-t feltámasztani. A BravoTV “Start-ups” címmel tévésorozatot indított. Rengeteget cikkeznek a szőke bombázó CEO-ról, aki újabban a Yahoo-t vezeti. Újraindítjuk Szilícium völgyi, tavalyi riportjainkat – csak bírjuk írni…

Kategória: Riportok
3 hozzászólás

Vegyél te is Facebook részvényt!

Tegnap a Facebook leadta az IPO-hoz (az elsődleges részvénykibocsátáshoz) szükséges dokumentumokat az SEC-nek (amerikai pénzügyi felügyelet). A sztárcég 5 milliárd dolláros, azaz több mint 1100 milliárd forintos (!) kibocsátásra készül.

Kategória: Blogzine, Külföld, Piaci füles, Techbulvár
Szóljon hozzá most!

Később megy tőzsdére a Groupon: bukik a modell?

Tovább halogatja a tőzsdére lépést a Groupon, miután az ideges befektetők látványosan kerülik a kockázatos cégeket. Sőt, kilép a vállalattól az ügyvezető is. Vajon ezek a fejlemények a népszerű kuponos-bónuszos modell divatjának a lecsengését is jelentik?

Kategória: Blogzine, Külföld
Szóljon hozzá most!

Groupon: a nagy kupon-átverés?

Egy „öszödi klasszikus” szerint trükkök százai kellettek a költségvetési hiánycél tartásához, ugyanakkor a tőzsdei bevezetéssel egybekötött, első részvénykibocsátásra (initial public offering, azaz IPO) készülő Groupon.com egyetlen trükkel próbálkozott, de az sem jött be.

Kategória: Külföld
1 hozzászólás

21-22. heti riport: Lady Gaga is befektet!

Mi a közös Lady Gaga-ban és Ashton Kutcher-ben? – a válasz, hogy mindketten érdeklődnek a startupok iránt és be is fektetnek néhányba. Gaga befektetései a héten láttak napvilágot, csakúgy mint számos találgatás a Groupon közelgő tőzsdei kibocsátásáról. – Íme 2 … Folytatódik….

Kategória: Riportok