Címke: Mixgar

1 hozzászólás

Gyors interjú New Yorkból

A Zinbox egyik alapítója válaszolt kérdéseinkre, e-mail-ben és gyorsan. Ők most New York-ban túrnéznak az iCatapult segítségével. Íme egy kis kinti hangulat! Hajrá!

Kategória: Külföld
2 hozzászólás

2012 toptémák: Jeremie, DayOne. És BUÉK!

Ezek voltak a legolvasottabb témáink 2012-ben. Toplista az INSIDER blog első teljes évéről (lásd 2011. tavaszán indultunk). BUÉK kedves Olvasóinknak!! Köszönjük, hogy 2012-ben velünk tartottatok!

Kategória: Kutatás
3 hozzászólás

Közel két tucat startup a kibertérben

Összesen 23 magyar IT projekt mutatkozhat be az október 4-ei Kibertér Konferencián. A Külügyminisztérium felkérésére a Mobilitás és Multimédia Klaszter által megrendezett kiállításon számos, a siker küszöbén lévő megoldás is helyet kapott.  

Kategória: Blogzine
1 hozzászólás

Az InvestLife 18 milliót tett a Mixgarba

Indulhat a buli! A startup körökben jól ismert Huszár Gerzson projektje, a Mixgar befektetőre talált. A közösségi zenegép nyáron több helyszínen is bemutatkozik.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Alakul az európai startup ökoszisztéma

Amint arról Miskolczy Csaba is beszámolt a Kreatív hasábjain, befektetők és start-upok körében is várakozásokat felülmúló sikert aratott a múlt héten Bécsben megrendezett Startup Week 2011. Tudósítás egy másik szemszögből: Varga Anita beszámolója.

Kategória: Blogzine, Külföld, Riportok
Szóljon hozzá most!

Pocketguide utazhat a Szilícium völgybe!

Ismét magyar döntős lett egy európai Startup rendezvényen, a napokban megrendezett Startup Week eseményén, Bécsben. A Pocketguide, a Dragontape és a Mixgar jutott be az elődöntőbe (46-ból) és a Pocketguide dobogós helyezést ért el. Az INSIDER helyi tudósítása, amelyet a … Folytatódik….

Kategória: Külföld
Szóljon hozzá most!

Külföldi konferenciák, magyar indulóval

Nemzetközi versenyeken száll harcba Európa menő start-up vállalkozásaival a hazai fejlesztésű, közösségi zenehallgatást kínáló Mixgar. A berlini HackFwd után, ahol a legjobb 12 közé kerültek, a hét elején zajló bécsi Start-up Week 2011-en lépnek porondra. A roadshow a kijevi IDCEE- … Folytatódik….

Kategória: Blogzine, Külföld