Címke: Vodafone

Szóljon hozzá most!

Mobilapp segíthet a diabéteszeseknek

A magyar lakosság 8,1 százalékát sújtja diabétesz, ami lényegesen magasabb a 6,4 százalékos uniós átlagnál. Az cukorbetegséggel élőket segíti az a kezdeményezés, amely az NN Biztosító inkubátor programja, a Sparklab, és a Vodafone együttműködésének eredménye.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Katasztrófáknál is magyar fejlesztést használnak

A Vodafone Magyarország 2015. február 4-én mutatta be a már több nemzetközi katasztrófa során bevetett hordozható mobilhálózat, az Instant Network továbbfejlesztett változatát, a világon egyedülálló Instant Network 3G-t.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Különleges, új mobiltelefont mutat be a magyar piacon a svéd Doro

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét az idősebb generációnak szánt mobileszközök piacvezető gyártója, a svéd Doro. A hazai piacon a Vodafone kínálatában elérhető Doro PhoneEasy® 508 telefon különlegessége, hogy rendkívül egyszerűen kezelhető, és nagyméretű, olvasható feliratokkal ellátott billentyűzetet kapott. (x)

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Felismer az óriási telefon!

Hatalmas, interaktív érintőképernyővel rendelkező, látványos óriástelefon-installációval lett az idei  Arany LolliPOP reklámverseny kategóriagyőztese – speciális POS kategóriában– a ::progressive studio kft::.

Kategória: Blogzine, Hazai pálya, Mobiltech, Riportok