Blogzine

Meghosszabbították a jelentkezési határidőt a Vodafone Digitális Díjra

Továbbra is várja a jobbnál jobb digitális innovációkat a Vodafone Alapítvány a 15 millió forintos összdíjazású technológiai pályázatára.

A Vodafone Digitális Díjra március 5-ig van lehetőség pályázni, így még nem késő nevezni azoknak, akiknek van egy olyan kész digitális újításuk, eszközük, amely megoldást kínál a gyermekeket, családokat és a nonprofit szervezeteket érintő mindennapi kihívásokra, problémákra.

A Vodafone Digitális Díj célja, hogy támogassa azokat az innovátorokat, akik digitális fejlesztésükkel a társadalmi jót szolgálják, hozzáadnak a közösség mindennapjaihoz és kész megoldásaik megvalósításával elősegítik a három kiemelt célcsoport technikai integrációját és fejlődését. A díj azoknak szeretne segíteni a rendelkezésre álló 15 millió forintos összedíjazással, akik maguk is segíteni szeretnének.

„Számunkra nagyon fontos, hogy a társadalmunk alapegységei, a család, a jövőnk letéteményesei, a gyermekeink, illetve a társadalmi felelősségvállalást, társadalmat elősegítő nonprofit szervezetek körében is minél inkább elterjedhessen a digitalizáció, segítse az ő mindennapjaikat is” – mondta el Dr. Budai J. Gergő, a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért feleső vezérigazgató-helyettese.
Ennek szellemében hozta létre a Vodafone Alapítvány idén a Digitális Díjat, amelyre cégek, nonprofit szervezetek és magánszemélyek egyaránt jelentkezhetnek. „A Digitális Díj zsűrizése kapcsán, legalábbis nálam, a legfőbb szempont az lesz, hogy az új, innovatív megoldás mennyire használja a digitalizációt, a mobiltechnológiát, az újat. Hogy egy példával világítsunk rá, a gyermekek tekintetében lehet olyan fejlesztés, ami elősegíti a játékot, a tanulást, vagy akár a gyermekek biztonságát is” – tette hozzá Dr. Budai J. Gergő.

A díjra december óta lehet pályázni, és már sok értékes kész megoldás érkezett az Alapítványhoz, de a pályázati időszaknak még koránt sincs vége. A kuratórium döntése alapján március 5-ig meghosszabbították a jelentkezési határidőt, így még mindig jelentkezhetnek azok, akiknek kész megoldása továbbfejlesztésre vár, vagy szeretné azt megismertetni a nagyközönséggel, de tőke hiányában erre még nem került sor. A pályázati felhívás részletei a Vodafone Digitális Díj weboldalon olvashatók.

Vodafone Digitális Díj kategóriái és zsűritagjai:
A Vodafone Digitális Díjjal kapcsolatos információk és a jelentkezési lap a Vodafone Digitális Díj weboldalon érhetők el.
Kategóriák:
Digitális Gyerekek
Digitális Családok
Digitális Non-profit Szervezetek

Pályázati határidő: 2019. március 5.

Megosztás