Hazai pálya

Csak szólunk: szerdán „mega” Craft!

Nekünk nem sokat mond (bocs, nem vagyunk fejlesztők…), de nagyon komolynak tűnik! Csaknem 50 (!) külföldi előadó! És van olyan workshop, ami 600 dolcsiba kerül és már „sold out”. Mi van?! Ez micsoda?! CRAFT! – talán a legnagyobb hazai fejlesztői konferencia!

hodicskaTalán két hónapja szólt nekem Felhőbácsi (= Hodicska Gergely), a Ustream legendás fejlesztésvezetője, hogy lesz valami spéci tavasszal, amit ő szervez! És, hogy nagy dobásra készülnek! De azóta senki nem reklámozta, hogy jön. Vagy ha csak én nem láttam, akkor bocs!

És most itt van és tényleg „nagy dobás” lett!

 

Mert a program nagyon „globális”: rengeteg külföldi ad elő, aki gondolom nagyon híres a maga technológiai területén – mert másképp nehezen tudom megmagyarázni, hogy ki az, aki megvesz 600 dolcsiért egy jegyet a lenti workshop-okra… már pedig van olyan workshop, ami már most „sold out”:

Képernyőfotó 2014-04-18 - 2.57.47

Szóval két napon át rengeteg külföldivel lesz egy fejlesztői konferencia a Bálnában. Mega előadói team lesz, csaknem 50 fős (!) külföldi meghívott előadóval. Nem semmi, gondolom mind híres tech-potentátok.

Gratulálunk a szervező Ustream-es és Prezis csapatnak a minőségi szakmai programhoz és a rengeteg szervezéshez, amit ennyi külföldi Budapestre hozása jelenthetett. Gondolom a közönségben is rengeteg külföldi technológus, tanulni vágyó fejlesztő és szakember lesz. És ez ismét Budapest, az itteni start-up világ nyitottságát erősíti. Ez nagyon örvendetes és köszönjük a szervezőknek, ötletgazdáknak!

Szóval ne maradjatok le róla:

Képernyőfotó 2014-04-18 - 2.53.14

Jelentkezés és bővebb info itt:

CRAFT KONF

 

 

Megosztás