Újsággá lett az Insiderblog!

Éljen az innováció! „Majdnem” kinyomtatott újsággá lettünk. Megjelent az Insiderblog táblagépen és okostelefonon, újságként olvasható .pdf változata. Ezúton köszönjük a Tablamagazin.hu oldal rengeteg segítségét. Az első szám innen letölthető.

No, akkor még egyszer: íme, ITT megtalálható táblamagazinunk legeslegelső száma, amelyet természetesen bárki, ingyenesen letölthet.

Igyekeztünk az elmúlt hetek legérdekesebb híreivel, értesüléseivel, tudósításaival és tanulmányaival, valamint egy jó kis vélemény cikkel feltölteni a lapot.

Forgassátok, lapozzátok iPaden iPhone-on, bármilyen más okostelefonon és táblagépen, és kattintsatok a .pdf-ben megtalálható linkekre is!

Ott vagyunk az ismert virtuális újságos-standon. Vegyétek-Vigyétek, töltsétek le ingyenesen!

Az ősszel (október vége felé) várható, következő lapszámban számos újdonsággal  szolgálunk olvasóinknak.

Lesznek tudósítások az őszi eseményekről (fél tucaton mi is ott leszünk) és nem maradunk le semmilyen fontos startup hírről sem.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődéseteket új táblamagazinunkkal kapcsolatban, amelyet itt (a magazin ikonjára kattintva) akár ebben a pillanatban letölthetnek.

Amennyiben egy gyors és egyszerű Tablamagazin.hu regisztrációra is szakítotok időt, ígérjük, hogy egyetlen számról sem fogtok lemaradni!

 

2 thoughts on “Újsággá lett az Insiderblog!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .