Blogzine

Két héttel később rendezik meg a Gombold újra! döntőjét

A rendkívüli árvízhelyzetre tekintettel a szervező Design Terminál nem most szombaton, hanem két hét múlva tartja meg a Gombold újra! divattervezői pályázat idei döntőjét. 

A magyar kreatívipar fejlesztéséért felelős Design Terminál 2013-ban harmadszorra szervezte meg a fiatal divattervezők piacra lépését segítő Gombold újra! pályázatot. A kezdeményezés idei döntője immár regionális esemény, a Central European Fashion Days ad otthont, melyre a szervezők a magyar tehetségek mellett Budapestre hívták Csehország, Lengyelország és Szlovákia legígéretesebb fiatal tervezőit is.

Az esemény eredeti időpontja 2013. június 8. szombat lett volna, a szervezők a rendkívüli árvízhelyzetre tekintettel döntöttek a későbbi időpont mellett. A Central European Fashion Days június 22-én változatlan helyszínen és programmal, a budapesti Millenáris Park „B” csarnokában zajlik le. A Design Terminál a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet bevonásával az eseményen nagyszabású gyűjtés szervez az árvízkárosultak javára, továbbá a jegybevétel száz százalékából karitatív akciót valósítanak meg. A Central European Fashion Days eseményére megváltott jegyek a június 22-i, új időpontra érvényesek.

A mostani hétvégét a Design Terminál csapata az árvíz elleni önkéntes munkával tölti.

https://www.facebook.com/gomboldujra

Megosztás