BlogzineHazai pályaKutatásStartupokTechbulvár

Amit a startupoknak mindenképpen tudni kell

A Nemzeti Innovációs Hivatalnak köszönhetően megjelent egy 52 oldalas könyvecske. A szerzője nem más, mint Turcsán Tamás Péter (Shy) blogunk egyik szerzője. Töltsétek le mindenképpen.

Az Innotrends 2013 rendezvényre jelent meg az a kiadvány, amelyet minden startuppernek érdemes végiglapozni. „A 16 legfontosabb dolog, amit tudnod kell a startupokról” nem egy hagyományos startup könyv, inkább egy kedvcsináló összefoglaló azoknak, akik most vágnak bele a nagy kalandba.

Ennek ellenére elég jól áttekinti a lehetőségeket, ötleteket és tanácsokat ad a startuppereknek, lépésről lépésre végigvezetve őket a startup élet minden fejezetén. A 16 fejezet és a szómagyarázó egyszerű és érthető válaszokat ad mindannyiunkban felvetődő kérdésekre, s újakat vet fel azok számra, akik komolyan gondolják a startup életet.

A kiadványon érződik, hogy szerzője évek óta a startup élet mindennapjaiban él, követi a sikereket és kudarcokat. Szórakoztató, érdekes és tanulságos részletességgel járja körbe a témákat. Nyárra, laptopra, tabletre ajánljuk mindenkinek elektronikus formában.

startupkonyv

A könyv boltokba nem kerül, a kiállítás után – mivel az első kiadás minden példánya elfogyott újra nyomják és szakmai rendezvényeken, remélhetőleg közösségi irodákban is hozzájuthattok majd.

Megosztás