Blogzine

Magyarországra érkezik a Pioneers Unplugged

Bécsből indult startup kezdeményezés a Design Terminálban.

Június 18-án Magyarországra érkezik a Pioneers Unplugged. A régió vezető vállalkozóira, vállalatvezetőire, befektetőire és innovátoraira szabott kapcsolatteremtő rendezvény Bécs és Prága után Budapesten kerül megrendezésre.

A Pioneers Unplugged egy technológiai fókuszú esemény, amely kötetlen hangulatban biztosít kapcsolatteremtési lehetőséget a hazai startup ökoszisztéma meghatározó szereplőivel. Az Unplugged missziója, hogy vállalkozókat oktasson és inspiráljon, valamint helyi és regionális startup közösségeket kapcsoljon össze a világ minden tájáról.

Az esemény az Ausztriában megrendezett Pioneers Festival „kistestvére”, amely a vállalkozói szellemet és a jövő innovatív technológiáit ünneplő startup fesztivál. A különböző városokban megrendezett Unplugged estekkel a Pioneers szellem Ausztria határain túl a helyi startup közösségekhez is eljut.

Az est előadói között ott lesz Árvai Péter, a Prezi.com alapítója és ügyvezető igazgatója, Dr. Meskó Bertalan, a Webicina.com alapítója, a közösségi média élettudományi felhasználásának nemzetközileg elismert szakértője és a Pioneers Festival szervezői akik Bécsből érkeznek a rendezvény kedvéért.

A Pioneers Unplugged helyi szervezője a nemzetközi tőkebefektetésekkel foglalkozó InVendor, amely a Startup Sauna, a Hungarian Innovation Day és az inveAst 2013 után újabb eseménnyel gazdagítja a magyar startup közösséget.

„A Pioneers Festival-lal való együttműködésünk eredményeképpen ismét egy globálisan ismert márkanév alatt találkozhatnak a hazai vállalkozók és innovátorok. A kéthavonta megrendeződő Unplugged reményeink szerint egy olyan fórum lesz, amely hozzájárul a startup ököszisztéma fejlődéséhez.”  – nyilatkozta Szabó Balázs, az InVendor üzletfejlesztési vezetője.

„Tavaly a bécsi Pioneers Festival-on 2 500 tehetséges fiatal töltötte meg új, európai lendülettel a Hofburg patinás falait. Ezt a kötetlen, felszabadult, kreatív fesztiválhangulatot hozzuk el Budapestre a magyar startupperek számára.” – tette hozzá Imre Antonia, az InVendor ügyvezetője.
pioneersA rendezvényen bemutatkozik a magyar Leopoly, a világ első online 3D gyurmázó alkalmazása. Az esemény házigazdája és támogatója a Design Terminál, az éhes innovátorokról pedig a Don Pepe gondoskodik majd.

A rendezvényre a regisztráció az alábbi linken érhető el, a résztvevők listájával együtt.

Pioneers Unplugged Budapest:

Helyszín: Design Terminal

Időpont: Június 18 (kedd), 18:00 – 22:00

 

Megosztás

3 thoughts on “Magyarországra érkezik a Pioneers Unplugged

Comments are closed.