Blogzine

Menedzsment tábor

Vállalkozói véna tesztelésére ideális program diákoknak.

A Menedzsment Akadémia egy 1989 óta minden nyáron megrendezett nyári, szakmai tábor, amelynek célja, hogy a résztvevők számára közösségi élményt nyújtson, miközben fejleszti őket a menedzsment- és vezetéstudomány területén. Elsősorban a készségekre helyezzük a hangsúlyt – tréningeken, kiemelkedő szakemberek interaktív workshopjain és vállalati problémák megoldását célzó esettanulmányokon keresztül nyújtunk lehetőséget a résztvevők problémamegoldó, kreatív, prezentációs, és csapatmunka készségeinek fejlesztésére.

A tábor fókuszában idén a társadalmi vállalkozások, a társadalmi innováció áll. Elsajátíthatjátok azokat az alapismereteket, amelyek egy vállalkozás indításához szükségesek, és tapasztalt mentorok segítségével dolgozhattok a táborba ötletgazdaként érkezők ötletein. A tábor elején egy előadás mutatja be, milyen sikeres lehet egy társadalmi vállalkozás. A program lezárásaként kész koncepciótokat szakemberekből álló zsűri előtt prezentálhatjátok, akiktől visszajelzést kaptok annak működőképességéről.

Mindezek mellett a csapatotoknak és a tábor többi résztvevőjének számtalan közösségi és szabadidős programmal készülünk. Csapatépítő tréningekkel, szabadtéri programokkal, balatoni kikapcsolódással és hajnalokba nyúló bulikkal várunk benneteket. A programokról további információkat a szabadidő és a közösség menüpontok alatt találhattok.

További részletek itt.

Megosztás