Itt a Cisco európai startup programja

Cisco bejelentette, hogy Európában is elindítja startup vállalkozásokat támogató Entrepreneurs in Residence (EIR) programját. A kezdeményezés azokat a kezdő vállalkozásokat támogatja, amelyek előremutató ötleteken dolgoznak a „Minden a hálón” (Internet of Everything – IoE), az okos városok, a biztonság, vagy a big data területén.

A Cisco a Pioneers szervezettel együtt választja majd ki azt az EIR programban résztvevő 5-10 startup céget, amelyek pénzügyi- és eszköztámogatásbanrészesülnek, valamint hat hónapig együtt dolgozhatnak a Cisco mérnökeivel és termékfejlesztési szakértőivel a vállalat bécsi irodájában. A támogatásban részesülő startup vállalkozások első csoportját az osztrák fővárosban ősszel megrendezésre kerülő Pioneers Festival keretében mutatják be. A kiválasztás során főként az üzleti terv megvalósíthatóságát, a jelentkezők erősségeit, illetve Cisco IoE stratégiájával való összehangoltságot vizsgálják majd a bírák.

A startup vállalkozások a Pioneers oldalán található formula kitöltésével szeptember 1-ig jelentkezhetnek a programba.

További részleteket a Cisco angol nyelvű sajtóközleményében találhat:

http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=1462938

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .