Startup sajtóklub indult (videó is)

Startup sajtóklub indult Budapesten, ahol szakújságírókkal találkozhat több startup, szervezett formában. A jó kis kezdeményezés Vojnits Bálinthoz köthető és a projektben részt vesz az Insiderblog.hu szerkesztője, Halaska Gábor is. Videóbemutató a klub oldalán.

Ezúttal hat startup mutatkozott be alapos prezentációkkal egy kellemes helyen a Gozsdu Udvarban a Thyme nevű kalssz étteremben.

 

A profi 20-30 perces bemutatkozót tartott Starupok:

– Karma Platform

– Brozie

– Smart Vineyard

– Smartshopper

– Limes

– Creative World

 

su-sajtoklub

A novemberi klubdélután szponzora a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara volt.

Hogy mi minden történt ezen a klubdélutánon, arról győződjetek meg ti magatok az alábbi LINKEN található rövid összefoglaló videóból.

A szervezők összeállítottak egy rövid filmet a meglesett startup pillanatokról azoknak, akik novemberben nem lehettek ott…

Különösen ajánljuk figyelmetekbe a zenét, a zene szövegét és persze a hozzá igazított gesztusok együttesét.

***

Hogyan működik a startup Sajtóklub?

(a szervezők bemutatkozása következik)

Szlogen: “az vagy, akinek látszol”

A hazai startup vállalkozásokat média megjelenéssel támogatjuk és értékteremtő Startup közösséget építünk. Tagjai a sajtó és a startuperek mellett a  véleményvezérek, befektetők, inkubátorok, tanárok, diákok, barátok és azok a családtagok, akik aktivitásukkal szívesen hozzájárunlnak a hazai startup-környezet további fejlődéséhez.

 

Érj el 3 000 000 olvasót 1 nap alatt

Hogyan?

 

1. A StartUP Sajtóklub közösségéhez való csatlakozással kezdődik minden. A Facebook, vagy Linkedin profillal mindez csak egy gombnyomás.

 

Kik vagyunk?

A közösség tagjai a sajtó képviselői és a startuperek mellett azok a véleményvezérek, inkubátorok, tanárok, diákok, barátok és családtagok, akik aktivitásukkal szívesen hozzájárunlnak a hazai startup környezet további fejlődéséhez.

 

Mit csinálunk itt?

Minden hónapban 6 startup vállalkozásnak adunk arra lehetőséget, hogy a hazai médiának klubkörnyezetben, könnyed prezentációval bemutatkozzon. Ezt követően a riportok 1 nap alatt 3 000 000 olvasót érnek el.

 

Az egy nap alatt 3 000 000 olvasó elérésének lehetőségét minden hónapban 6 kezdő vállalkozás – Startup – kapja meg. A hat arra érdemes vállalkozást egy válogatáson választja ki a sajtó és a közösség közösen.

 

A válogatás

Egy virtuális asztalra kerül fel minden pályázat. Ezt az asztalt a pályázók, a hazai média meghatározó szereplőiből álló szakértői zsűri és a teljes közösség látja, olvassa, hozzászól és értékeli. Ennek az aktivitásnak az eredménye választja ki azt a hat legrátermettebb vállalkozást, akik a sajtóklubban a sajtó előtt prezentálhatnak.

 

One thought on “Startup sajtóklub indult (videó is)

  • 2013. november 27. szerda at 00:48
    Permalink

    Úgy látom, hogy ez egy egészen újszerű megközelítése a crowdsourcingnak. Egy közösség minden tagja aktív lehet. Zseniális. Gratulálok. Kíváncsi leszek, hogy erre Mo-n mennyire lesz fogadókészség.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .