Startup állásbörze 12-én

StartUp Alapítók, Tőkebefektetők és Rajongók: örömmel invitálunk benneteket Magyarország első startup állásbörzéjére (Startup Day), ami jövő szerdán, 12-én lesz. Blogunk az esemény médiapartnere.

Ezt azért hoztunk létre, hogy az álláskeresők testközelből találkozhassanak azokkal a cégekkel, akik alternatívát kínálnak a munkaerő-piacon, a jelenleg már ismert és megszokott pozíciókhoz képest.

Az elmúlt két évben egyre nagyobb érdeklődés övezi ezt a zárt világot, ezért az állásbörzével az Aarenson Consulting szeretne egy hidat építeni a fejlődő és egyre nagyobb munkaerő igényű cégek és az útkereső munkavállalók között.

Az első startup day, mint pilot projekt nagyon pozitív visszhangra talált a diákok és a munkát keresők körében, ezért közel 1000 fő látogatására számítunk a kiállítás napján.

http://startupday.hu

Szeretettel várunk benneteket is, hogy belekóstoljatok az esemény hangulatába és erre az élményre alapozva a következő állásbörzén már ti is részt vegyetek!

Program:  http://startupday.hu/startup_day_program.pdf

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .