Újra itt a StartUp Day!

Még több kiállító, még több startup állás, még több lehetőség! Ingyenes startup rendezvény lesz október 15-én a Műegyetemen. (Blogunk az esemény médiapartnere.)A szervezők felhívása következik:

Találkozz személyesen startup cégekkel, válogass az állásajánlataik között és hallgasd meg a hazai startup világ szereplőinek az előadásait!
Ha startup cégnél keresel állást azért, ha startup céget indítottál vagy indítasz a jövőben, azért gyere el!
Milyen jellegű állásokat kínálnak a startup-ok? Mi az a tudás, amit a startup-ok keresnek a munkavállalókban? Válaszok a StartUp Day-en!
A rendezvény ezúttal is ingyenes!

Újra StartUp Day!

startupday2-1

A tavaszi startup állásbörze egyébként eredményes volt. Folyamatos telt házzal zajlott mind a konferencia, mind az állásbörze esemény. Időnként – szó szerint – nem lehetett már beférni a rendezvényre.

Ezek után kézenfekvő, hogy most ősszel érkezik a StartUp Day 2!

A siker két okra vezethető vissza: az egyik az volt, hogy érdekes, innovatív startupok voltak a kiállítók, és valódi startup guruk az előadók. Mindannyian tanulhattunk egymástól, tele volt tanulságos sztorikkal az esemény.

A másik ok az volt, hogy mostanában igen sokan érdeklődnek a startup világ iránt. Munkavállalók, befektetők, inkubátorok, ötletgazdák.

2014 október 15-én szeretnénk a tavaszinál is sikeresebb rendezvényt szervezni! Ezért ki is adtuk a jelszót:

Még több startup cég, még több startup lehetőség!

Az esemény a most a Műegyetemen lesz.

Jöttök?

:)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .