Beszáll az autós appok piacára az OTP

A SImple hat szolgáltatása mellé érkezik a Parkolás és az e-matrcia funkció.

Gasztro és kultúrális programokat átölelő szolgáltatásai mellett most az autósokat szólítja meg a magyar Simple. Az augusztusban debütált alkalmazás követi a már korábban megjelent funkciók szellemiségét és a mindennapi problémákra keresi az egyszerű, kompakt megoldást. A Parkolás és az e-Matrica funkciók segítségével az egész ország területén rendezhetjük a parkolási díjunkat és vásárolhatunk országos, vagy megyei autópálya matricát.

Mindkét funkció esetén az alkalmazás több ponton használja ki az okostelefonok adta lehetőségeket, többek közt a GPS-es helymeghatározást. A kényelmi díj mindkét szolgáltatásnál igen alacsony, 50 forint tranzakciónként, amit az autópálya matrica esetében március végéig elengednek.

Fizetésre használhatjuk bankkártyánkat és a Simple egyenlegünket is. Az alkalmazás pedig ingyenesen letölthető és banki szintű biztonságot garantál.

A koncepció: autózz, szórakozz, egyél és rendelj egyetlen appal

A Simple szolgáltatásain keresztül 300 étteremből rendelhetünk házhoz ételt, jegyet vehetünk moziba és más programokra, vásárolhatunk több száz italautomatánál és elérjük a legnépszerűbb 200 szórakozóhely programját, valamint számos étteremben a helyszínen böngészhetjük az étlapot, rendelhetünk és fizethetünk az alkalmazással. Ezt egészíti ki az egész országra kiterjedő Parkolás és e-Matrica funkció.

Néhány érintés és indulhatunk, vagy épp maradhatunk

Parkolás esetén elég a korábban regisztrált autónk rendszámát megérinteni, elfogadni a mobil GPS-e alapján felajánlott zónát, vagy beírni a címet vagy a zónakódot, és végül megadni a fizetés módját. A leállítás egyetlen érintés, amennyiben pedig lejár a parkolásunk, az alkalmazás figyelmeztet. Hasonlóan egyszerű az összes Magyarországon kapható autópálya matrica, így az új, megyei matricák vásárlása is. A használathoz internetelérésre van csak szükség, sms váltás nem történik, a költségek sem a telefonszámlát terhelik. Az alkalmazásban bankkártyával vagy előre feltöltött egyenleggel lehet fizetni. Több jármű adatait is megadhatjuk és könnyen igényelhetünk ÁFÁ-s számlát. Az egyes költések az alkalmazáson belül azonnal visszakereshetőek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .