Blogzine

Van egy perced, mondjad gyorsan! Hogyan add el ötletedet egy perc alatt?

Van egy perced, mondjad gyorsan! Hogyan add el ötletedet egy perc alatt? – villámkonferencia arról, hogyan légy profi előadó, pitch-elő.

Régóta készülsz arra, hogy álmodat megvalósítsd. Hiszel benne, sokat álmodoztál már megalkotásáról és sikeréről. Aztán hirtelen jön egy lehetőség: véletlenül összefutsz egy régi ismerőssel, aki kockázati tőkebefektető lett és jó projekteket keres, vagy egy volt kollégáddal, aki épp a számodra fontos területen dolgozik egy multinál; esetleg egy liftbe szállsz be a nagyfőnökkel, aki kínos csend után megkérdezi: „Na és mivel foglalkozol mostanság?” Mit teszel? Ijedten hebegsz-habogsz, motyogsz valami közhelyet? Vagy el tudod mondani az álmodat pár mondatban úgy, hogy az felkeltse beszélgetőpartnered érdeklődését?

digitalis-akademia-van-1perced

Van egy jó ötleted? Készülj fel a váratlan találkozásokra: add elő gyorsan és érthetően úgy, hogy a legfontosabb üzeneted célba érjen. Annyi minden van a fejedben, hogy órákig tudnál beszélni róla, de arra is kell felkészülnöd, hogy mindössze néhány perc alatt elmondj mindent, amit hosszú hónapok alatt építettél fel.

Ehhez pedig mindent tudnod kell az ötletedről: ismerned kell a piacodat, a versenytársaidat, a termékedet, a potenciális vevőidet. Tudnod kell, hogy hol és hogyan éred el, győzöd meg őket, hol vannak projekted erős pontjai, és mik a gyengeségei. És azt is tudnod kell, hogy mindezekről hogyan beszélj röviden, érdekesen, lényegretörően – akár csak maximum 1-2 percben.

Az erre való felkészülésben próbál segíteni ez a konferencia.

Részletes program a weben itt
Részletes program pdf formátumban itt    (Nyomtatóbarát verzió)

Regisztráció itt.
Figyelem! Early Bird regisztráció CSAK 2015. november 16-ig!

További fontos információk:
A Digitális Akadémia 2015. december 2-i előadásának résztvevői számára 13% kedvezményt biztosítunk a Média Hungária Konferenciairoda 2016-os konferenciái közül egy eseményre (a regisztrációt és a számla kiegyenlítését követően).

A Média Hungária Konferenciairoda 2016-os eseményei:
Digitális Akadémia –Cicerók és Cicerinák* – 2016. február 3., Budapest, Hotel Gellért
Evolution – 2016. március 2., Budapest, Hotel Hélia
Mobile Hungary – 2016. március 3., Budapest, Hotel Hélia
Digitális Akadémia – Cicerók és Cicerinák** – 2016. április 6., Budapest, Hotel Gellért
Media Hungary – 2016. május 10-11., Siófok, Hotel Azúr
Internet Hungary – 2016. október 26-27., Siófok, Hotel Azúr
* Az Evolution és a Mobile Hungary konferenciák előadói számára térítésmentesen látogatható.
** A Media Hungary konferencia előadói számára térítésmentesen látogatható.

Megosztás